DÜNYA - 11 Mart 2012 Pazar 17:41

GÜNGÖRENSPOR - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇININ ARDINDAN

A
A
A
GÜNGÖRENSPOR - TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇININ ARDINDAN

Bank Asya 1. Lig’in 25. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 2-1 mağlup eden İstanbul Güngörenspor’un teknik direktörü Ömer Can Göksu, bundan sonra kalan 30 puanın 3’ünü aldıklarını belirterek 27 puana da talip olduklarını söyledi.
Mimar Yahya Baş Stadı’nda oynanan müsabakası sonrası düzenlenen basın toplantısına katılan İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, oyunun ilk 20 dakikasında takımının istekli ve coşkulu bir futbol ortaya koyduğunu dile getirerek, "Oyuna çok iyi başladık. Özellikle ilk 20 dakika takım olarak çok coşkulu,istekli ve arzulu oynadık. Genel olarak iyi futbol oynadığımızı fakat kazanmada problemlerimiz olduğundan bahsediyorduk. Hiçbir hafta bizim moralimizi bozmadı. Bugün oynadığımız maçta da
herhangi bir aksilik olsaydı, bunu da sonraki haftalara yansıtmayacaktık. Bu çocuklar, bu mücadeleyi ligin sonuna kadar götürmeyi hedeflemiş bir takım. Maç konuşmasında kalan 30 puanın hepsine talip olduğumuzu söyledik. 3’ünü aldık 27 puan kaldı. Bundan sonraki haftalarda bu 27 puanın hepsine yine talibiz. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamaya çalışacağız. Ligde kalıp kalamamak noktasında rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan bugün oynadığımız pozitif futbolu sonraki haftalara taşıyabilmek" dedi.
İstanbul Güngörensporlu oyuncu Emrah Kol ise, her maça kazanmak için çıktıklarını vurgulayarak, "Öncelikle bütün arkadaşlarımı verdikleri mücadele için tebrik ediyorum. Küme düşmemiz veya kümede kalmamız çok önemli değil.Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve bunu son haftalara kadar sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan bir başka İstanbul Güngörensporlu oyuncu İbrahim Necipoğlu ise, iyi çalışmalarını maçın skoruna yansıtmayı başardıklarını söyleyerek, "Güzel bir maç olduğuna inanıyorum. Ailemize,dostlarımıza ve seyircilerimize iyi bir maç izlettik. İyi çalıştık ve bu çalışmayı maçın skoruna yansıtarak galip gelmeyi bildik. Önümüzdeki Bucaspor maçı var. O maça iyi hazırlanıp 3 puanı alarak bu maçın tesadüf olmadığını kanıtlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ
Maç sonrası kısa bir açıklama yapan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, kazanmak istedikleri bir maç olduğunu ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Bir basın mensubunun istif edeceği yönündeki iddiaların aslının olup olmadığını sorması üzerine ise TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev "Yönetimle görüşülerek takım için doğru karar ne ise o verilecek." cevabını verdi.
Maç hakkında açıklamalarda bulunan TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Şener Aşkaroğlu, takım olarak kapasitelerini sahaya yansıtamadıklarını söyleyerek, "Öncelikle çok üzgünüz. Açıkçası bu maç için söylenecek hiçbir şey yok. Hiçbir mazeretimiz yok. Özellikle ilk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı biraz daha toparlamaya çalıştık ama gereken golü ve golleri bulamadık. Bir kaç haftadır inişli çıkışlı bir oyun grafiğimiz var ve skor olarak kötü skorlar alıyoruz. 6 haftada 1 puan aldık. Artık kredimiz
kalmadı. Bir kaç hafta öncesine kadar Play-off hedefi ile yolumuza devam ederken, şu anda kümede kalma hedefiyle yola devam ediyoruz. Bu işi buraya biz getirdik.Buradan da ayağa biz kaldıracağız. Kapasitemizin yarısını sahaya yansıtabilsek çok daha fazla puan toplamış olabilirdik ama bir kaç haftadır herkes kapasitesinin çok altında oynuyor. İçerde Giresunspor’u yenerek nefes almak istiyoruz. Güngörenspor’u tebrik ediyorum. Lige havlu atmalarına rağmen inanılmaz bir mücadele ve özveri ile oynadılar.
İnşallah son haftaya kadar bütün karşılaşmalarda bu özveriyi bu performansı gösterirler" dedi.
Maçı değerlendiren TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Kingsley Nwankwo, ufak hatalar nedeniyle şanssız bir şekilde kaybettiklerine dikkat çekerek, "Bugün şanssız şekilde kaybettik. Ufak hatalarımız vardı. Bundan sonraki haftalar için daha olumlu düşünüyoruz. Hafta Giresunspor ile maçımız var. Bizim için final niteliği taşıyan bir maç. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugün iyi oynadığımı düşünüyorum. Uzun bir aradan sonra ilk 11’de oynadım ve gol attım. Önümüzdeki maçlarda daha fazla gol
atabilmeyi umuyorum. Takımımı sırtlayıp risk bölgesinden uzaklaştırmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman ‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi Adıyaman Üniversitesi’nde, ‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ konulu panel düzenlendi. Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonu’ndaki panele Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Koç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Ürey, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp, Prof. Dr. Mehmet Eskin, Doç. Dr. Evrim Didem Güneş, Doç. Dr. Özge Karanfil, Dr. Sevcan Yeşiltaş, Uzman Psikolog Aslıhan Özcan Morey, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından panelin açılış konuşması Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş tarafından yapıldı. Rektör Kelleş, “Panelimize ev sahipliği yapan bu bina 2006 yılında Vehbi Koç Vakfı tarafından yaptırılmıştır. Salonumuz bir vefa örneği olarak Vehbi Koç Konferans Salonu adını taşımaktadır. Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin kuruluşunda büyük katkıları olan Vehbi Koç Vakfına huzurlarınızda teşekkür ediyor, başta Vehbi Koç olmak üzere aramızdan ayrılanları rahmet ve şükranla anıyorum. Bugünkü panelimizin konusu olan ve dijital dünyanın geleceği olarak görülen Metaverse hakkında değerli konuşmacılarımız bizleri aydınlatacaklardır. Panelimize uzaklardan gelen birbirinden değerli panelist ve katılımcılara iştirakleri ve sunumları ile bilgimize bilgi katacaktır” dedi. Konuşmaların ardından Prof. Dr. Hakan Ürey ve Prof. Dr. Selva Demiralp sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumların sonrasında katılımcılar, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Program Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş tarafından panelistlere belge ve hediye takdimiyle sona erdi.
Çorum Vali Dağlı ve OSB heyetinden Ankara’ya teknik gezi Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Çorum Organize Sanayi (OSB) Müteşebbis heyeti ASO 1. OSB’ye teknik gezi düzenledi. Gezi çerçevesinde bölgedeki eğitim faaliyetleri incelenirken ve eğitim kurumları ziyaret edilerek değerlendirmeler yapıldı. Çorum heyeti, ASO 1. OSB Başkan Vekili Namık Kodaman, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, Bölge Müdürü Cüneyt Çalık ve Müdür Yardımcısı Kamil Sunal tarafından karşılandı. Heyetler arası yapılan toplantıda ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek tarafından bölgenin sektörel bilgileri, istihdam durumu ve eğitim faaliyetleri hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunumda, bölgedeki sanayi tesislerinin ve eğitim kurumlarının iş birliği ve koordinasyonunun önemi vurgulandı. Ayrıca, bölgede yürütülen eğitim programları ve nitelikli işgücü eğitim faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Toplantıda, ASO 1. OSB’nin Çorum OSB’de sanayi ve eğitim kurumlarıyla iş birliğini güçlendirmeye yönelik atılacak adımlar da ele alındı. Toplantı sonrasında Vali Dağlı ve beraberindeki heyet tarafından, üretim ve hizmet sektörünün nitelikli iş gücü ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuş olan Ankara Sanayi Odası Sürekli Eğitim Merkezi (ASOSEM), işletmelerin israflarını ortadan kaldırmak ve verimliliklerini artırmak için yalın üretim tekniklerinin öğretildiği Model Fabrika, Nitelikli Mühendislik Adayı yetiştiren ASO Teknik Koleji ve ASO 1.OSB’de çalışanların çocukları için açılan Anaokulu’nu gezdi. Programda bölgedeki işletmeleri ve eğitim kurumlarını yakından gözlemleyen Vali Dağlı, sektörün ihtiyaçlarına uygun çözümler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Modern sanayi ortamının en doğru örneklerinden biri olan Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ne yapmış oldukları bu ziyaretin Çorum OSB’de yapılacak olan çalışmalara ışık tutması açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Vali Dağlı, ev sahipliğinden dolayı ASO 1. OSB Başkan Vekili Namık Kodaman’a teşekkür etti. Ziyarette Çorum Sanayi ve Teknoloji Müdürü Murat Ocak, Çorum OSB Müdürü Özden Özgür Yalçın da hazır bulundu.