YEREL HABERLER - 16 Mart 2012 Cuma 09:07

ODTÜ BİLİM OTOBÜSÜ KAYSERİ`DE

A
A
A
ODTÜ BİLİM OTOBÜSÜ KAYSERİ`DE

Orta Doğu Teknik Üniversitesinden (ODTÜ) oluşan akademik personeli ’ODTÜ Bilim Otobüsü’ projesi kapsamında Kayseri’ye gelerek ODTÜ Koleji öğrencileri ve velileriyle buluştu.
İl Özel İdare salonunda düzenlenen programa, Kayseri ODTÜ Koleji Okul Müdürü Çetin Evren, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kayseri ODTÜ Koleji Okul Müdürü Çetin Evren, "Mutlu yaşam koşulları için cehaleti yok etmek gerekir. Bilim ve teknoloji her alanda esas alınmalı ve insan hayatına yön vermelidir. ODTÜ Koleji kurulduğu günden bugüne bilim ve fen konusunda Eğitim camiasına örnek olmuştur. Nitelikli projelerle beğenisi kazanılmış bir kurumdur. Bilim otobüsünü ilimize getiren ODTÜ Koleji Mezunları Derneği ile bazı programlar da yapmak istiyoruz. Sizlerinde takip ettiği gibi birçok sosyal etkinlikler yapıyoruz." diye konuştu.
Orta Doğu Üniversitesi’nden (ODTÜ) gelen akademik personel konferans vererek deneyler yaptı. Katılımlara ayrıca eğitici videolar izletilerek ilgili bilgi ODTÜ’de Doktora yapan Eray Şentürk tarafından verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir