GENEL - 19 Mart 2012 Pazartesi 15:14

AK PARTİLİ VEKİLDEN NEVRUZ DEĞERLENDİRMESİ

A
A
A
AK PARTİLİ VEKİLDEN NEVRUZ DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, İstanbul ve Diyarbakır’daki erken nevruz kutlamalarını değerlendirdi. Karayel, "Yakarak, yıkarak bayram kutlanmaz. BDP’nin bu işleri terörle organize ettiğini herkes biliyor" dedi.
Yaşlılar Haftası nedeniyle AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Huzur Evi’nde kalan yaşlılara moral ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, İstanbul ve Diyarbakır’daki erken nevruz kutlamalarında çıkan olayları değerlendiren Yaşar Karayel, "Türkiye Demokratik bir ülke. Herkes bütün hürriyetini kullanabilir ama bu hürriyetlerin içinde başkasına zarar verme hürriyeti kesinlikle yoktur" dedi.
"İnsanların tepkilerini koyarken bu ülkenin vatandaşı olduğunu unutmamalı ve bu ülkeye hizmet etmesi gerektiğinin bilincinde olmalı" diyen Karayel, "Yakarak, yıkarak, insanlara ve kamu mallarına zarar vererek asla bir bayram kutlanmaz. Nevruz, baharın müjdecisi demektir. İstanbul ve Diyarbakır’daki yaşanan olaylara bakınca, bunlar bayram kutlaması değil, terörist kutlaması şeklinde yapılıyor. Kamu mallarına zarar veriliyor" diye konuştu.
BDP’nin adında olduğu gibi barış ve demokrasiden yana olması gerektiğinin altını çizen Karayel, "Barış ve demokrasiden yana olması gerekirken, terörden yana oluyor. Teröristle işbirliği halinde bu işleri organize ettiğini tüm vatandaşlarımız biliyor. Onları yapanları kınıyoruz. Bu yaşanan olayları da doğru bulmuyoruz. Kamu mallarına ve insanlara zarar verenler kanun önünde cezalarını çekecektir" ifadesinde bulundu.
Vekiller, huzur evinde kalan yaşlılarla sohbet ettikten sonra öğle yemeğini birlikte yedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir