GENEL - 19 Mart 2012 Pazartesi 17:36

SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENEN EMEKLİ ÖĞRETMEN ÖLDÜ

A
A
A
SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENEN EMEKLİ ÖĞRETMEN ÖLDÜ

Giresun’un Bulancak ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen emekli öğretmen ölürken, eşi tedavi altına alındı.
Olay, Saraçlı Mahallesi Kirazlık Caddesi’nde bir evde meydana geldi. Emekli öğretmen Sabri Tepekıran (72), eşi Canan Tepekıran (75) ısınmak için yaktıkları kömür sobasının bulunduğu odada uykuya daldı.
Gün boyu yaşlı çiftin dışarı çıkmamasından şüphelenen yakınları kapıyı çalmalarına rağmen ses alamayınca kapıyı kırarak içeri girdi.
Sabri Tepekıran’ın zehirlenerek öldüğünü fark eden yakınları, Canan Tepekıran’ı kendinden geçmiş bir halde buldu. Canan Tepekıran daha sonra Giresun Prof.Dr. ilhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İlk müdahalenin ardından Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilen yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Müdürü Salih Tepekıran’ın babası olan Sabri Tepekıran, Saraçlı Mahallesi Camisinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.