YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 11:17

BULUTLAR HALK TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

A
A
A
BULUTLAR HALK TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyenin yaptığı çalışmaları anlattığı kahvehane toplantıları devam ediyor.
Yıldızkent- Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ndeki Yıldız Cami Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Bulutlar,“Seçildikten yaklaşık 3 yıl sonra nerdeyiz, neler yaptık üzerine bir kahve molası vererek sizlerle bir değerlendirme yapmak için buradayız. Bu toplantı Hüseyin Avni Ulaş ve Osman Gazi Mahallesinde kapsayan bu Yıldızkente kahve toplantımızda yaklaşık 3 yıl neler söyledik, söylediklerimizden ne kadarını yaptık, neler yapıyoruz ve planlıyoruz bunlarla ilgili hesap vermek için geldik. Tabi ki sizlerin taleplerini, şikâyetlerini, önerilerini de paylaşmak istiyoruz. Palandökenin en büyük semti olan ve içerisinde iki mahallesi olan Hüseyin Avni Ulaş ve Osman Gazi Mahallesi’nde son yıllarda çok büyük değişiklikler oldu. Yıldızkent Semti sürekli büyüyor ve gelişiyor. Buna paralel olarak da alt yapılar ve üst yapılar da değişiyor. Bu haliyle Yıldızkent semtimizde bulunan Mahallelerimiz ilçemizin en gözde mahalleleri olma yolunda adım adım ilerliyor. İlçemiz de yaşanan bu büyümeye, değişime ve gelişmeye belediyemiz de ayak uydurarak çağdaş bir kent yaşamı sunmak için gecesini gündüzüne katarak aralıksız çalışıyoruz. Mahallelerimizde eksiklerimizi var. Bu eksiklerimizi inşallah yaz sezonu da asgariye ye indirmek için palanımızı ve programımızı yaptık. Çok kısa süre sonra sizler de göreceksiniz” dedi.
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarına kentin farklı kıraathanelerinde devam edecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Kul: "Amacımız hızla sonuç üretmektir" Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi’ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini bizzat dinledi. Başkan Kul, "Vatandaşımızın talebi bizim için emirdir, amacımız sadece dinlemek değil, hızla sonuç üretmektir" dedi. Terme Belediyesi, vatandaşla belediye arasındaki iletişimi güçlendirmek ve sorunlara anında müdahale etmek amacıyla kurumsal yapısında önemli bir dönüşüme imza attı. Belediye Başkanı Şenol Kul, Çözüm Merkezi koltuğuna oturarak hem vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi hem de gelen taleplerin takip süreçlerini denetledi. Vatandaşla samimi sohbet hızlı çözüm Samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde vatandaşların isteklerini not alan Başkan Kul, belediyenin yürüttüğü projeler hakkında da halkı bilgilendirdi.Birimin artık sadece bir "ses kayıt merkezi" olmadığını belirten Kul, "Önceden Çağrı Merkezi adıyla hizmet veren birimimizi artık ’Çözüm Merkezi’ olarak yeniden yapılandırdık. Vatandaşlarımızın tüm taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla bu birimi teknolojik ve personel açısından güçlendirdik" açıklamasında bulundu. 7/24 kesintisiz hizmet ve WhatsApp hattı Çözüm Merkezi’nin işleyişi hakkında detaylı bilgi veren Başkan Şenol Kul, "Çözüm Merkezimiz, 444 82 55 numarasıyla haftanın 7 günü, 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Vatandaşlarımız sadece telefonla değil, aynı numara üzerinden WhatsApp hattımız aracılığıyla da bizlere kolaylıkla ulaşabiliyor. Her müdürlüğümüzde Çözüm Merkezimizin bir muhatabı var. Gelen talep anında ilgili birime düşüyor ve personelimiz süreci birebir takip ediyor. Eğer bir sorun hemen çözülebiliyorsa sonuçlandırıyor, farklı bir süreç gerekiyorsa da vatandaşa anlık olarak geri bildirim sağlıyoruz" diye konuştu. "Amacımız şikayeti azaltmak, memnuniyeti çoğaltmak" Terme’de yaşayan her bireyin huzur ve mutluluğuna büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kul, "Çözüm Merkezi bizim vitrinimizdir. Vatandaşlarımızın Terme’de daha mutlu ve huzurlu yaşamaları için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Burada verdiğimiz hizmetin kalitesini en üst seviyeye taşımak temel gayemiz. Vatandaşlarımızın şikâyetlerini en aza indirmek ve memnuniyetlerini mümkün olduğunca çoğaltmak için bütün ekip arkadaşlarımızla sahadayız. Biz artık sadece çağrıları karşılamıyoruz, biz sorunları çözüyoruz" şeklinde konuştu.
Trabzon Ziraat Türkiye Kupası: Trabzonspor: 0 - Alanyaspor: 1 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Corendon Alanyaspor ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan Dakikalar (İlk yarı) 17. dakikada Efecan Karaca’nın sağ taraftan ortasında ceza sahası içinde Güven Yalçın’ın kafa vuruşunda top kaleci Onuralp Çevikkan’ın solundan ağlarla buluştu. 0-1 42. dakikada Sikan’ın ceza sahası içinde indirdiği topa gelişine vuran Auguston’nun şutunda meşin yuvarlak kaleci Viktor’da kaldı. 44. dakikada sağ taraftan ceza sahası içine giren Ogundu’nun vuruşunda kaleci Onaralp Çevikkan topu çeldi. Hakemler: Mehmet Türkmen, Serkan Çimen, Suat Güz Trabzonspor: Onuralp Çevikkan, Pina, Serdar Saatçi, Batagov, Arif Boşluk, Ozan Tufan, Bouchouari, Cihan Çanak, Olaigbe, Augusto, Sikan Yedekler: Ahmet Doğan Yıldırım, Ernest Muçi, Stefan Savic, Onuralp Çakıroğlu, Turan Deniz Tuncer, Oleksandr Zubkov, Yakuphan Sarıalioğlu, Taha Emre İnce Teknik Direktör: Fatih Tekke Alanyaspor: Victor, Nuno Lima, Fidan Aliti, Fatih Aksoy, Hadergjonaj, Baran Moğultay, İbrahim Kaya, Makouta, Efecan Karaca, Ogundu, Güven Yalçın Yedekler: Mert Furkan Bayram, Batuhan Yavuz, Pereira Duarte, Hagi, Mehmet Öz, Hwang Ui-jo, Nicolas Janvier, Yusuf Can Karademir, Ümit Akdağ, Semih Doğanay Teknik Direktör: Joao Pereira Gol: Güven Yalçın (dk. 17) (Alanyaspor) Sarı kart: Nuno Lima (Alanyaspor)