YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 11:50

KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ METİN AŞIK, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
KIRŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ METİN AŞIK, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, TEM Şube Müdürü Veysel Temizöz ve Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Acar eşleri ile birlikte Kırşehir Huzurevi`ni ziyaret etti.
Yaşlılar haftası dolayısı ile gerçekleşen ziyarette emniyet teşkilatı personeli gönül alırken yaşlılarla uzun süre sohbet etti. İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ve şube müdürlerinin katılımı ile gerçekleşen yemekte huzurevi sakinleri sıkıntılarını ve projelerini anlatırken çay sohbetinde şube müdürleri eşleri ile birlikte yaşlıların sıkıntılarını dinledi. Tek tek huzurevi sakinlerinin dinlendiği programda tiyatro gösterileri ile gönülleri kazanan yaşlılar emniyet teşkilatına dinlenme salonunda mini bir konser de verdi. Kendilerini her platformda hatırlayan emniyet teşkilatına teşekkürlerini sunan yaşlılar Emniyet Müdürü Metin Aşık`a da taleplerini birebir dile getirme fırsatı buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Malatya’da kardan kapanan yollar açılıyor Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrin genelinde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken, toplam 155 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için, karla mücadele çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor. Kar yağışının yoğun olarak görüldüğü bölgelerde kar küreme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını aksatmaksızın sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Malatya merkezde de kaldırımlarda temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama, solüsyonlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmaları ile Akçadağ’da 54, Arapgir’de 10, Arguvan’da 3, Darende’de 15, Doğanşehir’de 4, Doğanyol’da 4, Hekimhan’da 6, Kale’de 10, Kuluncak’da 7, Pütürge’de 17, Yazıhan’da 13, Yeşilyurt’ta 12 (kırsal) olmak üzere toplam 155 mahalle yolu ulaşıma açıldı. Özellikle kar yağışının devam etmesi ve rakımı yüksek kesimlerde tipinin olması nedeniyle açılan yollar tekrar kapanırken, ekipler de kar yağışının ve tipinin kapattığı yolları tekrar açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hasta vatandaşlar sağlık ekiplerine ulaştırıldı Öte yandan, Arapgir ilçesi Boğazlı Mahallesi’nde nefes darlığı rahatsızlığı bulunan 74 yaşındaki Ali Gül rahatsızlığı artınca ekiplere haber verildi. Boğazlı Mahalle yolu ekipler tarafından açılarak hasta, Büyükşehir Belediyesi aracı ile sağlık ekiplerine ulaştırıldı. Pütürge ilçesi Örencik Mahallesi’nde hastaneye hasta götüren ve yolda kalan minibüsün yardımına Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti. Yol açılarak hastanın hastaneye ulaşması sağlandı.