YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 21:08

SARIGÖL`DE ŞÖLEN GİBİ KUTLAMA

A
A
A
SARIGÖL`DE ŞÖLEN GİBİ KUTLAMA

Sarıgöl Anadolu Lisesi`nin hazırladığı Nevruz ve Orman Haftası etkinliği kapsamında, Topuzlu Dede Mevkii`nde bir tören düzenlendi.
Törene Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Şeref Doğramacı, Orman İşletme Şefi Akın Güleç, daire amirleri, her okuldun bir sınıf ve Celal Bayar Üniversitesi Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile AKUT birimi katıldı. Fidanların da toprakla buluştuğu törende, Sarıgöl Orman İşletme Şefi Güleç, katılımcılara orman hakkında bilgiler aktardı. Ateş yakıldı, üzerinden atlandı. Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere armağanları verildi.
Konuklara nohutlu pilav ve ayran ikram edilen kutlama, fidanların dikilmesiyle son buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Afyon 1 kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı otobüs kazasında korkunç detay Afyonkarahisar’da 1 kişinin öldüğü, 16 kişinin yaralandığı otobüs kazası ile ilgili yürütülen soruşturmada, kazaya karışan kamyon şoförünün ilk belirlemelere göre alkollü olduğu ortaya çıktı. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşanan kazada yaralanan 16 kişinin tedavisi hastanede devam ediyor. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yaralıları ziyaret ederek şifalar diledi. Yiğitbaşı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, kamyon şoförünün alkollü olduğunu ve hatalı bir şekilde anayola çıktığını söyledi. Vali Yiğitbaşı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir seyahat firmasına ait otobüs ile kamyonetin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Maalesef 1 can kaybı ve 16 yaralımız var. Biz de yaralılarımızı ziyaret ettik. Yaralılardan 4 hastamız taburcu edildi. Afyonkarahisar’daki hastanelere nakli gerçekleştirilen hasta sayımız 4 hastalarımız taburcu edilmeyi bekliyor. Hastanede yatan diğer iki hastamızın da gözlem amaçlı tedavileri devam ediyor. Devlet hastanemizde de 5’i taburcu edilmiş 8 hastamız var. Aldığımız son bilgilere göre Allah’a şükür yeni bir can kaybımız olmayacak gibi görünüyor. Acı bir trafik kazası gerçekleşmiş durumda, kamyon sürücüsü tahliye yoldan anayola çıkarken kontrolsüz bir şekilde çıkmış. Soruşturma devam ediyor. İlk belirlemelere göre hatalı olan kamyon şoförümüz elimizde alkollü olduğuna dair bir bilgi de var. Kamyon şoförü ile ilgili adli işlemler devam ediyor.”