YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 14:50

KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖОRENCİYE ÖDÜL

A
A
A
KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖОRENCİYE ÖDÜL

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, DSİ`nin ``Su ve Gıda Güvenliği`` kompozisyon yarışmasında birinci olan Ayşenur Zeynep Özmen`i makamında kabul etti.
DSİ tarafından ``Su ve Gıda Güvenliği`` konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Ayşenur Zeynep Özmen, beraberinde okul öğretmenleri ve müdürü ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek`i makamında ziyaret etti.
Özmen`in başarısının Zonguldak`ın gururu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, ``Biz de mutluyuz, sevinçliyiz. Okul idaresi ve velilerine teşekkür ediyoruz. Bu mutluluğu bize yaşattı. İleriki hayatında bu başarılarla Zonguldak`ı en iyi yerlerde tanıtır`` diye konuştu.
Okul müdürü Gökhan Altuntaş, ``DSİ Genel Müdürlüğü`nün her yıl düzenlediği kompozisyon, resim, yazı, şiir ve fotoğraf yarışmalarından kompozisyon yarışmasında Ayşenur Zeynep Özmen ``Su Gibi Aziz`` konulu kompozisyonu ile birinci oldu. Bizler de Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret etmek istedik. Böyle güzel bir başarıyı Zonguldak`a hediye ettiler`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Birlik Vakfı Kütahya Şubesi üyeleri, ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Özdemir, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri tarafından DPÜ Evliya Çelebi Yerleşkesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi yanında başlatılan ’Gazze Dayanışma Çadırı’nı ziyaret etti. Vakfın yönetim kurulu üyeleriyle birlikte öğrencilerle sohbet edip baklava ikramında bulunun Özdemir, İsrail’in ortaya koymuş olduğu katliamların soykırım boyutuna ulaştığına dikkat çekti. Başkan Özdemir, "Geçmiş dönemde Hitler’in soykırımına sessiz kalan devletler, bugün İsrail’e karşı da herhangi bir tepki ortaya koymuyor. Bizler akademisyenlerimizle, öğrencilerimizle birlikte özgürlüğün gerçekleştiği ana kadar nöbetimize devam edeceğiz. Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu tepkinin yanındayız. İslam dünyasının da aynı tepkiyle devam etmesini, dünyadaki bütün Müslümanların bir araya gelerek Filistin davasını sahiplenmesini ümit ediyoruz. Kütahya olarak bu soykırımı bütün dünyaya aktarmaya, soykırıma karşı bir arada olmaya, zalimin yanında olmadığımızı, mazlumun tarafında olduğumuzu dünyaya haykırmak için direnişimize devam edeceğiz” diye konuştu. DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve öğrenciler, Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine duyarlıkları sebebiyle teşekkür ettiler.