YEREL HABERLER - 23 Mart 2012 Cuma 20:32

DPÜ REKTÖRÜ AHMET KARAASLAN:

A
A
A
DPÜ REKTÖRÜ AHMET KARAASLAN:

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri, Dumlupınar Üniveristesi (DPÜ) Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan`a nezaket ziyaretinde bulunarak, Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan`ın ve üniversitenin amatör spor kulüplerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
ASKF Başkanı Murat Cenzgiz, ASKF faaliyetleri konusunda bilgiler vererek şunları söyledi: ``Bizim federasyonumuzun ana kaynağı üniversiteler, ortaokullar, her zaman sizlerle birlikte çalışma zorunluluğumuz var. Sizin gençlerinizden kulüplerimiz faydalanıyor, kulüplerimiz faydalandığı gibi sizin tesislerinizden de zaman zaman faydalanmayı arzuluyoruz.``
Rektör Prof.Dr. Ahmet Karaaslan amatör spor kulüplerine her zaman destek olacaklarını kaydederek şunları söyledi: ``Tesislerimiz Kütahya`daki gençlerin hizmetinde olacak sonuçta biz toplumun kalkınmasında rol almış önemli kuruluşlardan birisiyiz. Kendi eğitim zamanının dışındaki zamanlarda elbette ki biz tesislerimizi amatör spor kulüplerine açacağız`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir