YEREL HABERLER - 26 Mart 2012 Pazartesi 09:50

AK PARTİ SALİHLİ YÖNETİMİ, AYDEMİR VE YURTTAŞ`I AОIRLADI

A
A
A
AK PARTİ SALİHLİ YÖNETİMİ, AYDEMİR VE YURTTAŞ`I AОIRLADI

Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatı, haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir ve Muzaffer Yurttaş katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, ``12 Şubat`ta yapılan kongrenin ardından çalışmalarımıza başladık. Mahalle, belde ve köylerimizde temsilcilerimizi belirlemek için yeniden yapılandırma çalışmaları yaptık. Burada amacımız, partimizi daha güçlü bir konuma getirmektir`` dedi.
Her fırsatta Salihli`ye geldiğini belirten Milletvekili Muzaffer Yurttaş, ``TBMM çalışmalarının dışında fırsat buldukça bölgemizde vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz. Bugün Salihli`de sorunların yerinde tespiti için ziyaretlerde bulunduk`` diye konuştu.
Milletvekili Aydemir de, ``Teşkilat olarak sizler bizim her şeyimizsiniz. Salihli`de neler yapılıyor, bunun takipçisi olacaksınız. Eğer biz bugün Ankara`da isek, bu teşkilat sayesinde oradayız. Bizler her zaman sizlerin emrindeyiz`` dedi.
Birlikte hareket etmenin önemine değinen Aydemir, şöyle konuştu: ``Salihlide Belediyesi`ni kazanmak istiyorsak birlikte hareket etmeliyiz. Birlikte hareket etmezsek belediyeyi kazanmamız hayalcilikten başka bir şey olmaz. Burada bütün sorumluluk teşkilat başkanındadır. Toplantılara katılmak zorundadır. Bu organizasyonu teşkilat başkanı gerçekleştirir. Ben 5 yıl teşkilat başkanlığı yaptım. Bu nedenle teşkilatçılığı çok iyi biliyorum. Eğer Belediye Başkanlığını kazanmak istiyorsak Salihli`yi ilmek ilmek dokumak gerekiyor.``
"AMACIMIZ HALKAMIZA HİZMET"
Belediye Başkanlığının bir araç olduğunu vurgulayan Aydemir, ``Bizim burada amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bunun için Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmalıyız. Acil durumların dışında toplantılarımıza tam teşekkül katılmalıyız`` dedi.
Aydemir, ``Başarının sırrı üç ana noktada birleşir. Birincisi iyi niyetli olmak, ikincisi birlikte olmak ve üçüncüsü ise diri olmaktır. Biz bu formülü uygulayarak Akhisar`da iki dönem üst üste belediyeyi kazandık`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir