YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 17:20

ERİKLİ KÖYÜ DERNEОİ`NDEN BAŞKAN BERBEROОLU`NA ZİYARET

A
A
A
ERİKLİ KÖYÜ DERNEОİ`NDEN BAŞKAN BERBEROОLU`NA ZİYARET

Bilecik`in Bozüyük ilçesine bağlı Erikli Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Avni Çırak ve Yönetim Kurulu üyeleri Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu`nu ziyaret etti.
Başkan Berberoğlu`nu makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Çırak, Başkan Yardımcısı Hasan Basri But ve Sekreter Muharrem Selami, faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Erikli köyünün sahip olduğu eşsiz güzellikleri hakkında da bilgi veren Dernek Başkanı Çırak, bugüne kadar bu potansiyelin değerlendirilemediğini, ama bundan sonra bu tür çalışmalara ağırlık vereceklerini anlattı.
Başkan Berberoğlu, yapacakları her türlü organizasyonda memnuniyetle yanlarında yer alacağını, her zaman her konuda kendilerine yardıma hazır olduğunu belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Toprak kayması sonucu evi yıkılan genç 10 dakikayla kurtuldu Aydın’ın Efeler ilçesinde yağışlar sebebiyle meydana gelen toprak kaymasında 4 ev tahliye edildi. Evden çıktıktan 10 dakika sonra kaymanın yaşandığını ifade eden Recep Sert, "Verilmiş sadakamız varmış" dedi. Aydın genelinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Efeler ilçesi Mesudiye Mahallesi 1637. Sokak’ta toprak kayması meydana geldi. Yağışlar sebebiyle yumuşayan toprak bir anda alt tarafta bulunan evin bahçesine doğru kaydı. Kayma sebebiyle üst tarafta bulunan evin giriş bölümü de aşağıya kayarken, olayda yaralanan olmadı. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD ve Efeler Belediyesi zabıta ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler bölgede güvenlik önlemi alırken, yıkılma riski bulunan 4 ev tedbir amaçlı tahliye edildi. "Verilmiş sadakamız varmış" Olaydan 10 dakika önce evden çıktığını ve muhtemel bir faciadan döndüklerini ifade eden Recep Sert, "Öğleden sonra evden çıktım, kahveye gittim. 15 dakika sonra telefon geldi. Evimiz yıkılmış, daha da yıkılmaya devam ediyor. Sağolsun Efeler Belediye Başkanı Anıl başkanımızı aradım. Hemen ekipleri yönlendirdi buraya, yardımcı oldu. Allah razı olsun. Şimdi bekliyoruz. Yarın ekipler tekrardan bakacak. Güçlendirme diyorlar, yıkılma ihtimali var diyorlar. Biz de bilmiyoruz artık. Yarın belli olacak her şey. Ben evden çıktıktan 10-15 dakika sonra bu olay olmuş. Can kaybımız yok. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.