YEREL HABERLER - 30 Mart 2012 Cuma 12:01

GAZETECİ GÜRBÜZ GÜNDÜZ`Ü MEZARI BAŞINDA ANILDI

A
A
A
GAZETECİ GÜRBÜZ GÜNDÜZ`Ü MEZARI BAŞINDA ANILDI

Gazeteci Gürbüz Gündüz, ölümün 6.`ncı yıldönümünde mezarı başında meslektaşları tarafından anıldı.
Kars`ta yerel televizyonda SHOW TV ve NTV Kars Muhabirliği görüvini yürüten gazeteci Gürbüz Gündüz`ü, ölümünün 6. yıldönümünde meslektaşları yalnız bırakmadı.
6 yıl önce Kars Devlet Hastanesi`nde tedavi gördüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden SHOW TV ve NTV Muhabiri Gürbüz Gündüz için mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer ile birlikte yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Gazeteciler Gürbüz Gündüz`ün mezarı başında dualar ederek arkakadaşlarını bir kez daha andılar.
Törende gazeteciler adına duygularını dile getiren KKDGC Başkanı Yücel Sezer, "Bu gün Gürbüz kardeşimin mezarı başında toplandık. Gürbüz kardeşimizi rahmetle anıyorum. Diğer gazeteci dostlarımdan rahmete giden arkadaşlarımızı da rahmetle yad ediyorum. Gürbüz aramızdan maddi olarak ayrıldı ama manevi olarak yanımızdadır. Törene katılan bütün gazeteciarkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başımız sağolsun. Allah rahmet etsin" dedi.
Gazeteci Gürbüz Gürbüz, şakacı, cana yakın ve sempatik haraketleriyle Karslıların gönlünde yer almıştı. Kars`ın yetiştirdiği ender kişilerden birisiydi. Bir gazeteci olarak Kars`ın sorunlarını yerel ve ulusal basında dile getirmek noktasında çok emekleri olmuştu.
Gazeteci Gürbüz Gündüz, 6 yıl önce Mart ayının ortalarında dizkapağında oluşan menüsküs nedeniyle Kars Devlet Hastanesi`ne yatırılmıştı. Dizkapağından 3 kez ameliyat olan Gündüz 30 Mart`ta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir