YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 12:36

MURATPAŞA FRANSA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

A
A
A
MURATPAŞA FRANSA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

Fransa`da oynanan Bayanlar Hentbol Challenge Cup yarı final ilk maçında Fleury Loiret`e 1 sayı ile mağlup olan Muratpaşa, Antalya`da oynanacak rövanş maçı için avantaj sağladı. Muratpaşa maçtanr 30-29 skorla mağlup ayrıldı.
Muratpaşa Belediyespor, Challenge Kupası yarı final ilk maçında Fransa`nın Fleury Loiret Handball takımına 1 sayı farkla mağlup oldu. Fransa`da oynan maçta, galibiyeti son dakikada kaçıran ekip, final için favori gösteriliyor. Yarı Final rövanş maçını 5 Nisan Perşembe günü saat:15:00`de Süleyman Evcilmen Spor Salonu`nda oynayacak olan Antalya temsilcisi, rakibini en az 2 sayı farkla mağlup ederek final vizesini almak istiyor.
Zorlu rakibe karşı Fransa`da 1 sayı ile kaybetmenin avantaj olduğunu belirten Antrenör Birol Ünsal; ``Deplasmanda rakibimize karşı yaptığımız sert savunma, rövanş için bize avantaj sağladı. Çünkü biz kendi sahamız ve seyircimiz önünde iyi oynayan bir takımız. Final için bize sadece 2 farklı skor yetiyor. Kendi sahamızda avantajlı skoru alıp finale yükselmek istiyoruz`` dedi.
Muratpaşa Belediyespor, yöneticileri de rövanş maçına tüm Antalyalı sporseverleri davet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir