YEREL HABERLER - 03 Nisan 2012 Salı 11:45

AK PARTİ İL BAŞKANI SALMAN MAZBATASINI ALDI

A
A
A
AK PARTİ İL BAŞKANI SALMAN MAZBATASINI ALDI

AK Parti Amasya il başkanı seçilen Osman Faik Salman, seçim kurulu görevlilerinden mazbatasını aldı.
Geçen cumartesi günü Amasya Hamit Kaplan Spor Salonu`nda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız`ın da katılımıyla düzenlenen AK Parti Amasya 4. Olağan İl Kongresi`nde başkanlığa seçilen avukat Osman Faik Salman, seçim kurulu görevlilerinden mazbatasını aldı.
Kongrenin bir nöbet değişimi ve bayrak yarışı olduğunu belirten Salman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ``En iyi şekilde bu güne kadar bu nöbet elden ele geldiği gibi bizde bizden sonrakilere inşallah sağlık, sıhhat içinde teslim ederiz. Burada çıkan sonuçla oluşan yönetim Allah nasip ederse Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, genel başkanlık seçimleri gibi çok önemli konularda inşallah rol alacak ve bunlara vesile olacaktır`` dedi.
Eski il başkanı Hicabi Bağçuvan ile AK Parti merkez ilçe başkanı Bilal Dümen`de Salman`a ve yeni yöneticilere başarılar dilediler.
Kongreye katılan tüm partililere teşekkür eden AK Parti il başkanı Salman, yeni yönetimdeki görev dağılımının kısa süre içerisinde şekilleneceğini kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.