YEREL HABERLER - 06 Nisan 2012 Cuma 15:56

YOZGAT EMNİYET MENSUPLARI ŞEHİTLİĞžİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
YOZGAT EMNİYET MENSUPLARI ŞEHİTLİĞžİ ZİYARET ETTİ

Türk Polis Teşkilatının 167`nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, şehit yakınları ile emniyet mensupları, şehitliği ziyaret etti.
Şehitlik ziyaretine İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Fazlı Öcal, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altunok, emniyet mensupları, polis öğrenciler ve şehit yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasından sonra İl Emniyet Müdürü Yılmaz, şehitlik defterini imzaladı. Polis okulu öğrencilerinin okuduğu şiirlerle devam eden programda şehit yakınları duygulu anlar yaşadı. Şiirlerin ardından Kur`an okunup dua edildi. Program şehit mezarlarına bırakılan karanfil bırakılmasıyla sona erdi.
Öte yandan Emniyet Müdürlüğü, Bilal Şahin Külliyesinde Cuma namazı öncesi şehit polisler ve ebediyete intikal etmiş emniyet mensupları için mevlit okuttu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri TFFHGD Kayseri Şubesi: "En ağır şekilde kınıyoruz" Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kayseri Şubesi, yayımladığı mesaj ile hafta sonu hakem Metin Karaca’ya karşı yapılan fiili saldırıyı kınadı. Kayseri U13 Ligi B Grubu 1. Hafta karşılaşmasında Buğdaylıspor ile Kayseri Yolspor maçını yöneten hakem Metin Karaca’ya yapılan fiili saldırı tepki çekti. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kayseri Şubesi yaptığı yazılı açıklama, "2 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 16.00’da oynanan Kayseri Yolspor - Buğdaylıspor U13 Ligi müsabakasında, hakemimiz Metin Karaca’nın vermiş olduğu kararlar bahane edilerek devre arasında bir taraftar tarafından kendisine yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Sahada görevini yapan bir hakeme yönelen bu çirkin ve kabul edilemez saldırı; sadece bir kişiye değil, sporun temel değerlerine, adaletine ve gençliğe yapılmış açık bir saldırıdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakem camiası olarak çıktığımız her müsabakada adaletli olmayı, bu bağlamda cesaretimizden ödün vermeden görevimizi yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını sağlamak için yargılamanın başından sonuna kadar sürecin sıkı takipçisi olunacaktır. Hakemimiz Metin Karaca’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına tüm paydaşları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.