YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 18:37

50 BİN 950 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

A
A
A
50 BİN 950 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bir kamyonda, 50 bin 950 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre Güneydoğu bölgesinden İstanbul’a tekstil ürünleri taşıyan bir kamyonda kaçak sigara sevkıyatının yapılacağını haber alan polis ekipleri, ihbara konu kamyonu dün akşam TEM otoyolunda takibe aldı. Turnike çıkışında kamyonu durduran polisler, araçta arama yaptı. Aramada, aracın kasasında tekstil malzemesi bulunan kolilerin arasında, piyasa değeri yaklaşık 360 bin TL olan 50 bin 950 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Çeşitli markalarda 50 bin 950 adet kaçak sigarayı taşıyan kamyonun sürücüsü M.Y., gözaltına alındı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak" Taraftarların biraz kırgın olduğuna dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, "Elazığspor şartlar ne olursa olsun bu durumda olmamalı. Biz biraz destek istemek zorundayız çünkü onlar bizim itici gücümüz. İyi günde kötü günde yanımızda olmalarını istiyoruz. Kötü günler geride kalacak. İnşallah tribünlerin full dolduğu maçları oynayacağız" dedi. Nesine 2. Lig Beyaz Grup’un 16. Haftası’nda evinde İnegölspor’u konuk edecek olan Elazığspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Elazığspor’da bu maç öncesi Mikail ve Efe’nin eksiklikleri bulunuyor. Teknik Direktör Adem Çağlayan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularına değerlendirmelerde bulundu. Maçı 60 dakika oynayabildiklerini söyleyen Teknik Direktör Adem Çağlayan, "Yoğun bir yağmur vardı, belki kameralara çok yansımadı ama içerde felaket bir durum vardı. Oyuncularımız iyi bir reaksiyon gösterdi. Perşembe tek antrenman yaptık. Cuma günü otelde çalışmak zorunda kaldık. Söyleneni hemen almaya çalışıyorlar. Oyuncularımız da durumdan rahatsız. Bir an önce durumun düzelmesini istiyorlar. Eksik oynamamıza rağmen iki gol daha bulabildik. Bu takımın gol atmayla ilgili bir sıkıntısının olmadığının göstergesi. Daha sık savunma yapmamız lazım. Rakiplerimiz yarı sahamıza çok kolay geliyorlar. Onun üstüne biraz yoğunlaşacağız. İnşallah galip gelip play-off hattına kendimizi atmamız lazım. Diğer hedefi kendimizi play-offa attıktan sonra belirleyeceğiz. Efe ve Mikail bu hafta aramızda olmayacak. Elimizde olan oyuncularla bu süreci geçirmemiz lazım. Mikail’in yerine oynayacak oyuncumuz da elimizden geleni yapacağız. İnşallah kayıpsız geçeceğiz" diye konuştu. Taraftarların biraz kırgın olduğuna dikkat çeken Çağlayan, "Elazığspor şartlar ne olursa olsun bu durumda olmamalı. Biz biraz destek istemek zorundayız çünkü onlar bizim itici gücümüz. İyi günde kötü günde yanımızda olmalarını istiyoruz. Kötü günler geride kalacak. İnşallah tribünlerin full dolduğu maçları oynayacağız. Maddi manevi içeride dışarıda onların desteklerini görmek istiyoruz. Onlar için değerli bir oyuncu, tabiki bu süreçte bütün takımlar yıprandı ve zarar gördü. Bu sene böyle geçecek. Onların da alternatifleri vardır o bölgede iki oyuncuları vardı. Rakibimizden bir oyuncunun olmaması bizim için bir artıdır. İç sahadaki başarısızlığı oyuncularımızla konuştuk. Bazı talihsizlikler yaşanmış. Seyirci baskısından bu sonuçların alınmadığını söyleyebiliriz" şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Dövdüğü eşini öldü zannederek olaya kaza süsü verdi Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde evde dövüp ağır yaraladığı eşinin öldüğünü zannedip, olayı gizlemek için trafik kazası süsü vermeye çalışan şahıs gözaltına alındı. Olay, Akçakale ilçesine bağlı Arıcan Mahallesi’nde pazar günü meydana geldi. Akşam saatlerinde 34 LS 4241 plakalı otomobilin tarlaya uçtuğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler araçta 46 yaşındaki H.B. isimli kadını baygın buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde H.B.’nin vücudunda morluklar ve kırıklar tespit edildi. Aracın sürücüsü M.B.’nin (47) ise olayda yara almadığı belirlendi. H.B. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan H.B.’nin yaralarının trafik kazasıyla uyumlu olmadığı, şiddetli darp sonucu oluştuğu tespit edildi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, olayı yeniden değerlendirdi. Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı araştırmada M.B.’nin çıkan tartışmada eşi H.B.’yi tekme, tokat ve sopayla dövdüğü belirlendi. M.B., eşinin öldüğünü düşündüğü, olayı gizlemek amacıyla otomobile bindirip kırsal yola götürdüğü ve aracı tarlaya sürerek kaza süsü vermeye çalıştığı ortaya çıktı. Jandarma ekipleri M.B.’yi gözaltına aldı. H.B.’nin ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.