YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 18:26

ESPARK`TA KİMSESİZ ÇOCUKLARA YILBAŞI HEDİYESİ TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

A
A
A
ESPARK`TA KİMSESİZ ÇOCUKLARA YILBAŞI HEDİYESİ TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATILDI

ECE Türkiye tarafından yönetilen ESPARK Alışveriş Merkezi sosyal sorumluluk etkinliklerine devam ediyor.
Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü ile Espark Alışveriş Merkezi işbirliğinde kimsesiz çocuklara verilmek üzere “Yılbaşı Hediye Toplama Etkinliği” düzenlendi.
Tüm duyarlı vatandaşların “Yılbaşı Hediye Toplama Etkinliği”ne katılmalarını ve küçük bir hediye ile kimsesiz çocuklara büyük bir mutluluk yaşatmaları konusunda desteklerini beklediklerini belirten yetkililer, ister Espark’tan ister Espark dışından satın alınmış olan hediyelerle kampanyaya bütün ziyaretçilerin katılabilecekleri kaydedildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Ege Belediyeler Birliği Denizli’de toplanıyor Denizli, Ege’nin yerel yönetim zirvesine ev sahipliği yapıyor. Ege Belediyeler Birliği, bölgesel kalkınma ve iş birliği stratejilerini belirlemek üzere Olağan Meclis Toplantısı’nı, Birlik Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında Denizli’de gerçekleştirecek. Ege Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun başkanlığında 17 Nisan 2026 Cuma günü Denizli’de yapılacak. 17-18-19 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük program, Ege Bölgesi’ndeki üye belediyelerin başkanlarını, meclis üyelerini ve yerel yönetim temsilcilerini bir araya getirecek. Toplantı kapsamında sadece idari kararlar alınmakla kalmayacak, aynı zamanda Denizli’nin model teşkil eden belediyecilik yatırımları ve kültürel mirası da mercek altına alınacak. Üç günlük yoğun diplomasi ve teknik program Birliğin gelecek dönem stratejileri ve bölgesel iş birliği projelerinin karara bağlanacağı program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen vizyon projeler ve kentsel dönüşüm alanları, katılımcı belediye başkanlarına yerinde tanıtılacak. Denizli’nin binlerce yıllık geçmişine ışık tutan antik kentler ve restore edilen tarihi yapılar ziyaret edilerek, turizmde yerel yönetimlerin rolü üzerine istişarelerde bulunulacak. 19 Nisan Pazar gününe kadar sürecek olan etkinlikler dizisi, teknik değerlendirme ziyaretlerinin ardından sona erecek.