GÜNDEM - 12 Mayıs 2026 Salı 10:26

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Demirci Elazığ’a atandı

A
A
A
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Demirci Elazığ’a atandı

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine, yerine ise Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan atandı.


2022 yılı Temmuz ayından bu yana Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Serdar Demirci’nin, Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandığı öğrenildi.


Demirci’den boşalan Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine ise Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan getirildi.


Görev değişiminin ardından Ünalan’ın önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın’da kırsal mahalle yollarında bakım ve temizlik çalışması Üreticilerin yoğun olarak kullandığı yollarda Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bakım, çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında üreticilerin tarım arazilerine ulaşımda kullandığı yollarda bakım ve çevre düzenleme uygulamaları gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, başta üreticiler olmak üzere vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan kırsal mahalle yollarında kapsamlı bakım, düzenleme ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kırsal mahalle yollarında bakım ve düzenleme uygulamaları yapılırken, yol kenarlarında ve banketlerde de kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Mahallelerinde bulunan yolda gerçekleştirilen çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirten İmamköy Mahallesi Muhtarı Şahin Evran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Evran, "Mahallemizde yol üzerinde bulunan sazlıklar, kargılar, ağaçlar çok uzamıştı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na rica ettik, ekipleri hemen yönlendirdi. Çalışmadan çok memnunuz, herkese çok teşekkür ederiz. Çalışma ile yol daha da genişledi, çok güzel oldu. Hizmetin adı Özlem Çerçioğlu, çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.