YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 11:17

BULUTLAR HALK TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

A
A
A
BULUTLAR HALK TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyenin yaptığı çalışmaları anlattığı kahvehane toplantıları devam ediyor.
Yıldızkent- Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’ndeki Yıldız Cami Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Bulutlar,“Seçildikten yaklaşık 3 yıl sonra nerdeyiz, neler yaptık üzerine bir kahve molası vererek sizlerle bir değerlendirme yapmak için buradayız. Bu toplantı Hüseyin Avni Ulaş ve Osman Gazi Mahallesinde kapsayan bu Yıldızkente kahve toplantımızda yaklaşık 3 yıl neler söyledik, söylediklerimizden ne kadarını yaptık, neler yapıyoruz ve planlıyoruz bunlarla ilgili hesap vermek için geldik. Tabi ki sizlerin taleplerini, şikâyetlerini, önerilerini de paylaşmak istiyoruz. Palandökenin en büyük semti olan ve içerisinde iki mahallesi olan Hüseyin Avni Ulaş ve Osman Gazi Mahallesi’nde son yıllarda çok büyük değişiklikler oldu. Yıldızkent Semti sürekli büyüyor ve gelişiyor. Buna paralel olarak da alt yapılar ve üst yapılar da değişiyor. Bu haliyle Yıldızkent semtimizde bulunan Mahallelerimiz ilçemizin en gözde mahalleleri olma yolunda adım adım ilerliyor. İlçemiz de yaşanan bu büyümeye, değişime ve gelişmeye belediyemiz de ayak uydurarak çağdaş bir kent yaşamı sunmak için gecesini gündüzüne katarak aralıksız çalışıyoruz. Mahallelerimizde eksiklerimizi var. Bu eksiklerimizi inşallah yaz sezonu da asgariye ye indirmek için palanımızı ve programımızı yaptık. Çok kısa süre sonra sizler de göreceksiniz” dedi.
Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarına kentin farklı kıraathanelerinde devam edecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir