ASAYİŞ - 03 Mart 2015 Salı 14:25

İşte öldürülen doktorun son görüntüleri

A
A
A
İşte öldürülen doktorun son görüntüleri

Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu kenarında bulunan TIR parkında cesedi bulunan Dr. Emine Küçük (42) ve cinayetten tutuklanan şüphelilerden 25 yaşındaki Muhammet Ali Y. ile tapu devrini yaptığı Düzce Tapu Müdürlüğü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı.

Dr. Emine Küçük'ün, Düzce'de bulunan evinin satışı için geçtiğimiz Çarşamba günü Düzce Tapu Müdürlüğü'ne gelişi güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Dr. Emine Küçük, Muhammet Ali Y. ile evrak imzalarken görülüyor. Küçük ilk olarak sabah saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne bazı işlemler için gelirken, daha sonra öğle saatlerinde Tapu Müdürlüğü'ne Muhammet Ali Y. ile birlikte gelerek satış işlemleri için evraka imza atıyor. Dr. Küçük'ün satış işlemleri sırasında Muhammet Ali Y. ile sohbet etmesi kameralara yansıdı. 

ALİ OSMAN ÇATANA
DÜZCE

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu’da cezaevinden tahliyeler başladı: "Hepimiz sevinçliyiz" TBMM’de kabul edildikten sonra Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ve kamuoyunda ’11. Yargı Paketi’ olarak bilinen düzenleme kapsamında, Bolu’da şartları uyan hükümlülerin tahliyesine başlandı. Cezaevi önünde aileler, işlemleri tamamlanıp salıverilen yakınlarını bekledi. Kamuoyunda 11’inci Yargı Paketi olarak bilinen 7571 sayılı ’Türk Ceza Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yasalaşmasıyla birlikte infaz kurumlarında hareketlilik yaşandı. Düzenleme; 31 Temmuz 2023 tarihi ve öncesinde işlenen suçlar bakımından hükümlülere, 3 yıl daha erken açık ceza infaz kurumuna ayrılabilme ve 3 yıl daha erken denetimli serbestliğe ayrılabilme imkanı getirdi. Tahliye gece boyu sürecek Yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte Bolu Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde bulunan ve düzenlemeden yararlanma hakkı kazanan hükümlüler için idari işlemler başlatıldı. Dosya incelemeleri ve gerekli evrak hazırlıkları savcılık ve cezaevi idaresi tarafından titizlikle yürütüldü. Tahliye haberini alan hükümlü yakınları ise sabahın erken saatlerinden itibaren Bolu Cezaevi İnfaz Kurumları Kampüsü önüne gelerek beklemeye başladı. İşlemleri tamamlanan hükümlüler, nizamiyeden çıkış yaparak kendilerini bekleyen aileleriyle kucaklaştı. Tahliye işlemlerinin, gece saatlerine kadar devam edeceği öğrenildi. Cezaevi önünde yakınını bekleyen Necdet Avcı, "Bir arkadaşımız var onu bekliyoruz. Hayırlısıyla çıkacak inşallah. 2 yıldır içerideydi. Afdan dolayı çıkıyor. Hepimiz sevinçliyiz" dedi.