POLİTİKA - 29 Mart 2024 Cuma 23:35

Yeni Erzurum Stadyumu projesi tamamlandı

A
A
A
Yeni Erzurum Stadyumu projesi tamamlandı

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Kazım Karabekir stadyumunun projesinin tamamlandığını belirterek, ‘Yeni Stadyum Erzurum’a, Erzurumspor’a hayırlı, uğurlu olsun’ dedi.


Proje aşamasının tamamlandığı ve ihale sürecine geçilen ‘Erzurum Kazım Karabekir Yeni Stadyumu’ toplam 20 bin kişilik kapasiteye sahip ve içerisinde bir çok sportif faaliyetin yapılacağı devasa bir yaşam merkezi haline getirileceğini ifade eden Altınok, ‘Uzun zamandır şehrimiz insanları ve taraftarlarının hayalini kurduğu ve mücadelemizle başarıyla sonuçlanan ‘Yeni Erzurum Stadyumu’ kadim şehrimiz Erzurum’a hayırlı, uğurlu olsun. Erzurum, Erzurumspor bizim sevdamız. Sevdamız için mücadelemiz ilk günkü aşk ve heyecanla devam edecek’ diye konuştu.


Sporla en fazla kendisinin alakalı olmasından dolayı stadyum konusunun üzerine kaldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Altınok, ‘Yakın bir gelecekte inşallah ihalesine çıkacağız. Çok üzerinde durduk. Dört milletvekilimiz Ankara’da bazen Sekmen başkan, İbrahim başkan onlar da geldiler. Projenin üzerinde çok tartıştık. Şurası olmamış, şöyle olsun, böyle olsun. Gittik, yatırım işler genel müdürlüğüne. Orada geldi, bize sunumlar yaptılar. Şurası eksik kalmış. Şöyle olsa daha iyi olur mu? Olmaz mı? Bundan anlayanlardan sorduk. Allah’a hamdolsun çok güzel bir şey çıktı ortaya. İnşallah ben inanıyorum ki çok uzun olmayan bir süreçte ihalesi para da falan problemi yok. İnşallah başlayacağız’ dedi.


Altınok, yapılacak olan projeyle stadyumun bir kompleks haline dönüşeceğini, bireysel sporlarla alakalı salonlarında yer alacağını sözlerine ekledi.


Stadın yeni zemini hibrit çim olacak. Tribünlerde ısıtma sistemiyle taraftarların kışın rahat bir ortamda maç izlenmesi sağlanacak. 25 tane 10’ar kişilik dev locaların olacağı Kazım Karabekir Stadı’nın bünyesinde fuaye alanları, bilet gişeleri, Erzurumspor Store ve kafeteryalar ile yaşam alanları olacak.



Yeni Erzurum Stadyumu projesi tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Başkan Büyükkılıç: "El vicdan" Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadaki eleştirilere cevap vererek, "Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum" dedi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte kar yağışı sonrası bazı sosyal medya sayfalarında yapılan eleştirilere şu şekilde cevap verdi: "Biz bu şehirde her daim birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptık. Çalışmalarımızı bu şekilde sürdürdük. Fakat bugün haber sitelerinde ve sosyal medyada yapılan çalışmaları adeta görmezden gelerek kendi cenahlarından 3-5 beğeni almak için aslı astarı olmayan açıklamalar yapıldı. Sahada gece gündüz emek veren değerli kardeşlerimizin emeklerine saygısızlık yapılması bizleri derinden üzüyor. El vicdan diyorum. Sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışına rağmen ekiplerimiz sahada hem makine gücüyle hem de insan emeğiyle büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışından önce hazırlıklarımızı tamamladık, koordinasyonu sağladık. Sabahtan bu yana da yürüttüğümüz tüm çalışmaları, şeffaflık gereği sosyal medya hesaplarımızdan anlık olarak paylaşıyoruz. Görmek isteyene hizmet de ortada, emek de Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve sabırla, anlayışla bizlere destek olan kıymetli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum."
Denizli Denizli’de narkotik operasyonlarında 11 zehir taciri tutuklandı Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretine önlemeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. 28 ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 11 kişi tutuklandı. 28-31 Aralık 2025 tarihleri arasında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Denizli genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcıları ile organizasyonların yakalanmasına yönelik planlı çalışmalar ve operasyonlar gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 14 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli şahısların üzerlerinde ve adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda; 33 parça halinde toplam 21 bin 540 kullanımlık kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (bonzai), 3 bin 155 adet sentetik ecza hap, 19 adet ecstasy hap, 8,5 gram metamfetamin, 6,5 gram esrar, 2,6 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin TL nakit para ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alınan 14 şüpheli şahıstan karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adli makama çıkartılan 14 şüpheliden 3’ü hakkında adli kontrol kararı verilirken, 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.