DÜNYA - 19 Aralık 2011 Pazartesi 17:36

SKİBBE, DEVRE ARASINDA HERTA BERLİN`E GİDEBİLİR

A
A
A
SKİBBE, DEVRE ARASINDA HERTA BERLİN`E GİDEBİLİR

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Çarşamba günü oynayacağı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Michael Skibbe, Almanya Bundesliga takımlarından Herta Berlin’in yöneticilerle bir araya geldiğin söyleyerek, kararını ligin devre arasında vereceğini belirtti.
Antreman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Micheal Skibbe, Eskişehirspor’dan ayrılırsa bunun suçlusu taraftar olmayacağını söyledi. Hertha Berlin’in teklifi ile ilgili açıklamalar yapan Skibbe şunları söyledi:
"Kayserispor maçı öncesi Hertha Berlin’in bana teklif de bulunduğunu başkanımız Halil Ünal’a söylemiştim. Hertha Berlinli yöneticiler ile dün bir araya geldim. Bana iyi bir teklifte bulundular. Beni hoca olarak görmek istediğini belirttiler. Teklif için kendilerine teşekkür ettim. Ama ilk önce kendi takımım ile görüşeceğimi söyledim. Eğer bir karar verecek olursam bunu Mersin İdman Yurdu maçından sonra vereceğim. Hertha Berlin teknik direktörünün işine son verildiği doğrudur. Hertha Berlin’de şu geçiş
döneminde bir çözüm yolu aramakta. 1 Ocak’dan itibaren Hertha Berlin yeni hocasını kamuoyuna duyuracak. Hertha Berlin’den teklif aldığım doğrudur. Bu teklifi kafamda düşüneceğim. Daha sonra Noel tatilinden sonra karar vereceğim. Ama bunu ilk başka başkanımız Halil Ünal ile ve İkinci Başkanımız Mesut Hoşcan ile görüşeceğim. 6 aydır Eskişehir’deyim ve burada çok mutluyum. Hiç bir şikayetim yok. Eğer gidecek olursam bunun suçlusu taraftarlar değildir."
Eskişehirspor’un başarılı defans oyuncusu Safet Ndaraviç ise, oynadıkları son maçlarda iyi savunma yaptıklarını ifade ederek, "Bu hafta Mersin İdman Yurdu ile çok zor bir maç oynayacağız. Çok iyi bir takım. Üç puan alıp Avrupa’ya daha yakın olmak istiyoruz. Takım olarak hepimiz çok iyiyiz. Son oynadığımız 6 maçta iyi bir oyun sergileyedik" dedi.
Eskişehirspor Mersin İdman Yurdu maçına sakat olan Batuhan, Erkan Zengin, Alper, sarı kart cezalısı olan Veysel ve ülkesine giden Kris Boyd katılmadı. Antrenman öncesi Gözde ve Gamze kardeşler futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir