GÜNDEM - 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:10

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

A
A
A
Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Eskişehir’de fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

Eskişehir’de yaşayan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Sena Özer, uzun süredir erkek arkadaşı olan 25 yaşındaki Yahya Kar’a sıra dışı bir sürpriz hazırladı. Güzel havayı fırsat bilen ve dışarda gezmeye çıkan çift, fotoğraf çekinmek için Porsuk Çayı’nın kenarında duraksadı. Sena Özer, cep telefonun kamerasını bir yere sabitleyip video kaydını açtıktan sonra, erkek arkadaşının yanına giderek, “Yahya sana bir şey söyleyeceğim” dedi.

Daha sonra diz çöken Sena Özer, harçlıklarıyla biriktirerek aldığı yüzüğü çıkararak, “Aşkım benimle evlenir misin", "Çocuklarımın babası olmaya bir ömür var mısın” ifadelerini kullandı.

Kendisinin ileri tarihlerde planladığı teklifi, kız arkadaşından duyan Kar, önce oldukça şaşırsa da “Evet” dedi.

Çiftin heyecanı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Yahya Kar ve Sena Özer, 11 Mayıs’a düğün tarihi aldı.

Harçlıklarını biriktirdi, erkek arkadaşına diz çöküp evlilik teklif etti

Bahadır Turgut - Emir Erten

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yozgat Binlerce yıllık Roma Hamamı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde bulunan ve halk arasında ‘Kral Kızı Hamamı’ olarak da bilinen 2 bin yıllık Roma Hamamı yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Roma İmparatorluğu döneminde, yaklaşık 2 bin yıl önce inşa edildiği değerlendirilen hamam, Anadolu’da antik çağlardan günümüze kadar işlevini koruyarak ulaşan nadir yapılar arasında yer alıyor. Termal su kaynağı üzerine kurulan yapı, hem mimarisi hem de sürekli akan sıcak suyuyla dikkat çekiyor. Sarıkaya Belediyesi’nde Roma Hamamı’nın Sorumlu Şefi olarak görev yapan Rasim Şahin günlük ortalama 50 ile 200 arası ziyaretçi geldiğini belirtti. Şahin, okul gezisi için öğrencileri sıklıkla ağırlayan Roma Hamamı’na en son gelen ziyaretçilerin Fransız turistler olduğunu söyledi. Şahin, "Bisiklet ile dünya turuna çıkan iki tane Fransız arkadaş geldi. Burayla alakalı fikirlerini beyan ettiler. Buraya gelen ziyaretçilerin yorumları güzel. Karşılama, ağırlama, çay kahve ikramımız, fotoğraf çekimi olsun gerekli ilgi alakayı gösteriyoruz. Roma Hamamı’nı ziyarete gelen vatandaşlarımız için ören yerini ziyaretleri bittikten sonra rahatça oturup kahve içebilecekleri bir alanı bize sunan Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan’ın katkılarıyla tahsis edilmiştir. Ayrıca hediyelik eşya bölümümüz de mevcut" dedi. Yıl boyunca yerli turistlerin yanı sıra yurt dışından da gelen ziyaretçileri ağırlayan Sarıkaya Roma Hamamı, Yozgat’ın kültürel mirasının en önemli simgelerinden biri olarak öne çıkıyor.