SPOR - 23 Mayıs 2024 Perşembe 16:30

Depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan anısına turnuva düzenlendi

A
A
A
Depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan anısına turnuva düzenlendi

Gaziantep’te 6 Şubat depreminde Malatya’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan anısına futbol turnuvası düzenlendi.


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türaslan (28) enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Depremde hayatını kaybeden Türkaslan anısına memleketi Gaziantep’te futbol turnuvası düzenlendi. Tarihi Gaziantep Lisesi’nde düzenlenen turnuvaya 30 sınıf takımı katıldı. Turnuva oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçını Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İl Milli Eğitim Müdürü Yasip Tepe, merhum Ahmet Eyüp Türkaslan’ın annesi Emine Türkaslan ve ağabeyi Muhammet Salih Türkaslan, Gaziantepspor’dan antrenörü Kadir Aslan, Abdülhamit Türkaslan ile çok sayıda öğrenci ve veli izledi.


Ahmet Eyüp Türkaslan Sınıflararası Futbol Turnuvası’nda birinci olan takımın ödülünü Gaziantep Valisi Kemal Çeber verirken, ikinci olan takımın madalya ve ödüllerini ise Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe takdim etti.


Gaziantep Lisesi Müdürü Mehmet Kürşat Hamurlu ve tüm öğretmenler, Gaziantep Lisesi mezunu olan Ahmet Eyüp Türkaslan’a büyük bir vefa gösterdi. Törende konuşan Vali Çeber, "En önemli değerlerimizden biri de şüphesiz vefa. Gaziantep Lisesi’ni tebrik ediyorum. Ahmet Eyüp kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.


Turnuva sonrasında Ahmet Eyüp Türkaslan’ın annesi ve ağabeyine plaket takdim edildi.



Depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan anısına turnuva düzenlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Denizli Başkan Çelik; “Babalarımızla her an, her anı değerli ve anlamlıdır” Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; "Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım. hayatımız boyunca bizlere kattıkları değerler, öğrettikleri her şey ve verdikleri sınırsız sevgi için ne kadar teşekkür etsek azdır. Babalarla büyümek büyük bir şans ve onurdur. Her zaman ailesinin yanında olup destekledikleri, doğruyu ve yanlışı ayırt etmekte sağladıkları minnettarız. Kıymetli babalarımızın rehberliğinde, sevgi dolu kalpleri ve güçlü karakteriyle hayatın zorluklarını aşmayı öğrendik. Babalarımızla her an, her anı değerli ve anlamlıdır." dedi. "Babalar günününüz kutlu olsun" Başkan Çelik, "Bize gösterdikleri sabır, anlayış ve hoşgörü ile, bizi her daim cesaretlendirdiler ve yol gösterdiler. İyi bir insan olmayı, sorumluluk sahibi olmayı ve en önemlisi de sevgiyi ve saygıyı öğrendik. Öğretileri ile hayatın her aşamasında doğru adımlar atmayı başardık. Onlar her zaman için en büyük destekçimiz ve koruyucumuz oldular. Zor zamanlarda bize güç verdiler, mutlu anlarımızı ise daha da güzel kıldılar. Hayatın her döneminde, onların varlığıyla daha da güçlü olduk. Ailemiz için yaptıkları fedakarlıklar ve gösterdikleri özveri, bizler için en değerli mirastır. Bu özel günde, onlara olan sevgimizi ve minnettarlığımızı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Tüm babalara sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzun bir ömür diliyorum.Babalar Günü’nünüz kutlu olsun! Her zaman bizim kahramanımızsınız ve öylekalacaksınız." diye konuştu.