SPOR - 08 Haziran 2024 Cumartesi 14:03

Gaziantep FK, Selçuk İnan’la yola devam ediyor

A
A
A
Gaziantep FK, Selçuk İnan’la yola devam ediyor

Gaziantep Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda teknik direktör Selçuk İnan ile yola devam etme kararı alındığını açıkladı.


Gaziantep FK, son 3 haftasına düşme potasında girdiği Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu 44 puanla 11. sırada tamamladı. Yeni sezon çalışmalarına erken başlayan kırmızı-siyahlılar, Süper Lig’in en genç teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Selçuk İnan ile 2024-2025 sezonunda da yola devam etme kararı aldı.



Genç teknik adamdan 1.60 puan ortalaması


Göreve geldiği süre boyunca 1.60 puan ortalaması yakalayan genç teknik adam Selçuk İnan, düşme potasında yer alan Gaziantep FK ile çıktığı 10 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak hanesine 16 puan yazdırdı ve ligde kalmayı başardı. Gaziantep FK, özellikle ligin son 3 haftasındaki 6-1’lik Adana Demirspor, 3-1’lik Fatih Karagümrük ve 1-0’lık Pendikspor galibiyetleriyle ligi düşme potasının 5 sıra üstünde tamamladı.



Selçuk İnan’la yeni sezonda da devam


Gaziantep FK, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada Selçuk İnan ile gelecek sezonda da devam etme kararı aldıklarını açıkladı. Açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Selçuk İnan ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda yeni sezonda da devam etme kararı almıştır. Göreve geldiği süre boyunca 1.60 puan ortalaması yakalayarak takımımıza büyük katkılarda bulunan Selçuk İnan, 2024 - 2025 sezonunda da görevine devam edecektir. Teknik Direktörümüz Selçuk İnan ile Başkanımız Memik Yılmaz bir araya gelerek yeni sezon planlamasını gerçekleştirerek çalışmalarına başlamıştır. Yeni sezonda da Gaziantep şehri bir kez daha birlikteliğini göstereceğine inancımızın sonsuz olduğunu belirtir, taraftarlarımızın desteğiyle birlikte başarılarla dolu bir sezon yaşayacağımıza gönülden inanıyoruz” ifadelerine yer verildi.



Gaziantep FK, Selçuk İnan’la yola devam ediyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Trump ve bazı ülkelerinin liderleri ile telekonferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Âl-i Halife, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Âl Sani, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Ürdün Kralı II. Abdullah ve Pakistan Genelkurmay Başkanı Asım Münir ile ABD Başkanlık Kabine üyeleriyle telekonferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirdi. İran ve Orta Doğu’daki gelişmelerin ele alındığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin her zaman sorunların diyalog ve diplomasi ile çözülmesini savunduğunu, İran’la diplomatik sürecin Başkan Trump’ın ifade ettiği seviyeye gelmesinden memnuniyet duyduğumuzu, varılacak mutabakatın Hürmüz Boğazı’ndan serbest geçişleri temin etmek suretiyle bölgenin istikrarını destekleyeceğini, bu durumun dünya ekonomisini de rahatlatacağını belirtti. Müzakere sürecine katkı veren ülkelere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran’la varılabilecek mutabakatın uygulanması aşamasında Türkiye olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduğumuzu, Türkiye’nin bölgenin tümünde barışın hakim kılınması için çaba gösterdiğini, İran bağlamında nükleer mesele dahil pürüzlü görünen konularda süreç içinde uygun çözümler bulunulabileceğine inandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin, bölge ülkelerinin birbirlerine tehdit oluşturmayacağı yeni bir dönem arzu ettiğini ve adil bir barışın kaybedeni olmayacağını vurguladı.