ASAYİŞ - 22 Ocak 2026 Perşembe 10:55

Gaziantep’te silahlı yağma suçundan aranan şahıs mutfak dolabında yakalandı

A
A
A
Gaziantep’te silahlı yağma suçundan aranan şahıs mutfak dolabında yakalandı

Gaziantep’te silahlı yağma suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu saklandığı mutfak dolabında yakalandı.


Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. İstihbari çalışmalar neticesinde, gece vakti silahlı yağma suçundan hakkında 25 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.C.T.T. isimli şahsın Şahinbey ilçesinde saklandığı adres tespit edildi. Şüpheli şahıs, Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) titiz planlama ve takip çalışmalarının ardından yapılan operasyonla mutfak dolabında saklandığı sırada yakalandı.


Tamamlanan yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Gaziantep’te silahlı yağma suçundan aranan şahıs mutfak dolabında yakalandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenyurt’ta etkinlik ve eğlence dolu bir sömestir Esenyurt Belediyesi, sömestir tatiline giren çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Tatilin ilk gününden itibaren başlayan sömestir etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterileri, el sanatları atölyeleri, mini konserler ve şenlik alanlarıyla çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinliklerin, tatilin son gününe kadar ilçenin tüm mahallelerinde devam edeceği bildirildi. Şenliklerde sihirbaz gösterileri, bubble show ve çeşitli sahne etkinlikleri büyük ilgi görürken, çocukların en çok beğendiği etkinlik ise bayrak gösterisi oldu. Minik katılımcılar, ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak Türkiye’yi anlatan şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Ortaya çıkan coşkulu görüntüler, ailelerden de tam not aldı. Spor faaliyetleriyle çocuklar tatili zinde geçiriyor Esenyurt Belediyesi, sömestir tatili boyunca sadece kültürel etkinliklerle değil, spor faaliyetleriyle de çocuklara dolu dolu bir tatil sunuyor. Farklı branşlarda spor müsabakaları ve eğitimlerin yanı sıra çocuklar için tenis kortu gezisi düzenlendi. Ayrıca ilçede ilk kez oryantiring yarışmasının yapılacağı açıklandı. Aileler ve çocuklar, etkinlik programlarına belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabiliyor. "Etkinlikler çok güzel" Çocuğuyla birlikte şenliğe katılan Şengül Sarıca Doğan, etkinliklerden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: "Çocuklarımız evde sıkılıyordu. Buraya geldik. Etkinlikler çok güzel. Her zaman gelmeye çalışıyorum, çok memnunuz. Özellikle bayrakla ilgili yapılan gösteriyi çok beğendik. Çocuklarımızı rahatlıkla getirebileceğimiz bir ortam oluyor. Belediye Başkan Vekilimiz Can Aksoy’a teşekkür ederim." "Burada çok eğlendim" Etkinliğe katılan Defne Sorucu ise mutluluğunu, "Burada çok eğlendim. Yüzümü boyattım, bir şeyler yedim. Burası çok eğlenceliydi. Esenyurt Belediyesine teşekkür ediyorum" sözleriyle ifade etti.