KÜLTÜR SANAT - 26 Mayıs 2026 Salı 12:20

Tahmazoğlu, Kurban Bayramını kutladı

A
A
A
Tahmazoğlu, Kurban Bayramını kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Millet olarak sevinç ve mutluluğumuzun doruk noktaya ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Kurban Bayramı dayanışmanın ve yakınlaşmanın adı olmuştur" dedi.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı tebrik mesajında, "Millet olarak sevinç ve mutluluğumuzun doruk noktaya ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına ulaşmış bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Maneviyatın arttırılması, vatan ve millet sevgisinin pekiştirilmesi ve bu çok ulvi duyguların kuşaktan kuşağa aktarılması için bir vesile olan dini ve milli bayramlar, toplumsal birliği sağlayan, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının gelişerek perçinlendiği, hoşgörünün egemen olduğu ve güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir. Bu özel günlerde milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleri uygularken geçmişine bağlı, geleceğine sağlam temeller üzerinde bakabilen insanlar yetişmesinin önemine dikkat çekmeliyiz. Toplum hayatımızda büyük bir önem taşıyan, birleştirici, bütünleştirici özelliği ile bizleri bir araya getiren, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bu bayramda halkımızla aynı güzel duyguları paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ve hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, Bayramın sağlık, huzur ve barış dolu günler getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Aydın’da Kurban Bayramı öncesi temizlik seferberliği Aydın’da Kurban Bayramı öncesi kent genelinde temizlik çalışmalarını hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Atatürk Kent Meydanı’nda kapsamlı temizlik gerçekleştirdi. Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Atatürk Kent Meydanı’nda detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, şehrin kalbi olan Atatürk Kent Meydanı’nda kapsamlı temizlik yaptı. Çalışmalar kapsamında kent mobilyaları da temizlendi, meydan pırıl pırıl hale getirildi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayram boyunca da kent genelinde çalışmaların süreceğini belirterek "Aydınımızın tüm ilçelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurban Bayramı öncesinde kentimiz genelinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza bayram boyunca da devam edeceğiz. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile beraber nice mutlu bayramlar diliyorum. Hizmetle büyüyen Aydın" dedi. Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, meydanın her zaman temiz ve düzenli tutulduğunu belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.