ASAYİŞ - 02 Ekim 2016 Pazar 16:19

Giresun’da teröristleri yakalama çalışmaları sürüyor

A
A
A
Giresun’da teröristleri yakalama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Çanakçı ilçesi Karabörk-Kuşköy kırsalında kaçan 5 kişilik terörist grubu yakalama çalışmaları sürerken, bu sabah terörist grupla yaşanan çatışma bir vatandaşın kamerasına an be an yansıdı.
Bir süredir bölgede terör örgütünün Karadeniz Açılım Grubu’nun yeni terör eylemlerinde bulunacağı istihbaratını alan güvenlik güçleri, Çanakçı ilçesi Karabörk köyü kırsalında terör örgütü mensuplarının görülmesi üzerine Karabörk-Kuşköy köyleri arasındaki karayolunda pusu atmış çıkan çatışmada 5 kişilik grup gecenin karanlığından faydalanarak dağlık araziye kaçmıştı. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonlar aralıksız devam ediyor. Bu sabah saatlerinde termal kameralarla taranan bölgede alınan sinyal üzerine kuş köy kırsalında asker ormanlık arazide tespit edilen bölgeyi ağır makineli silahlar ile ataş altına aldı. Taranan bölgede arama tarama faaliyetlerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.
Öte yandan bu sabah terörist grupla yaşanan çatışma bir vatandaşın kamerasına an be an yansıdı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri MHP’li Özdemir: “Biz vatan sevmenin de hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustası, sizse Türkiye hasımlarının yoldaşısınız” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, sosyal medya hesabından tekrar edilecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir açıklamasında, “Keşke Pınarbaşı’nda hemşehrilerimizin oyları çalınmasaydı da seçimler yenilenmeseydi. Ne var ki MHP olarak hemşehrilerimizin verdiği kararın arkasında durup, hakkın yerini bulması için yaptığımız hukuk mücadelesinde başarılı olmamız belli ki birilerinin zoruna gitmiş. Ve şimdi kutuplaşma siyaseti diyorlar. PKK, DHKP-C, FETÖ gibi tüm Türkiye hasımlarıyla kol kola giren sizsiniz. Sizin bunca ihanet içeren eylemleriniz ve Türkiye hasımlarıyla kol kola giren davranışlarınız karşısında elbet ki bizler vatanı, bayrağı, ezanı ve milletimizin birlik ve beraberliğini sonuna kadar savunacağız. Mesele hizmete gelince Pınarbaşı’na barajlar yapan biziz, doğalgazı getiren biziz, gençlerimize çağın şartlarına uygun spor imkanları sunan biziz, altyapı imkanlarını ileri seviyeye ulaştıran biziz, çiftçimizi her türlü olanaklarla destekleyerek yalnız bırakmayan biziz. Biz vatan sevmenin de, hizmetin de ustasıyız. Sizse Türkiye hasımlarının yoldaşı. Aramızdaki fark bu kadar açık ve net. Hazımzsızlığınızın temel sebebi de bu. Pınarbaşılı hemşehrilerimiz sizi de, bizi de çok iyi tanıyor. Merak etmeyin az kaldı, 2 Haziran’da boyunuzun ölçüsünü Pınarbaşılı hemşehrilerimizden alacaksınız” dedi.