ASAYİŞ - 29 Temmuz 2025 Salı 15:02

Giresun’da mera kavgasındaki cenazeler savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı

A
A
A
Giresun’da mera kavgasındaki cenazeler savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı

Giresun’un Kümbet Yaylası’nda mera kavgası nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, Kümbet Yaylası Şıhobası Obası’nda komşu iki aile arasında mera anlaşmazlığı nedeniyle sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Haşim Gençalioğlu (75), yanında bulunan tabancayla Mustafa Kırömeroğlu (65), eşi Ayşe Kırömeroğlu (63) ve oğulları S.K.’ya (27) ateş etti. Olayda Mustafa Kırömeroğlu ve eşi Ayşe Kırömeroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, S.K. da anne ve babasını vuran şahsı sopayla darp ederek ölümüne neden oldu. S.K. yaralı olarak ilk tedavisinin ardından Dereli Devlet Hastanesi’nde yapılmasının ardından Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin cesetleri savcılığın incelemesinin ardından Giresun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Jandarma tarafından obada yaşanabilecek olumsuzlara karşı geniş güvenlik önlemi alındı.



Giresun’da mera kavgasındaki cenazeler savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tedesco’dan Başakşehir maçında 6 değişiklik Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, son oynadıkları Galatasaray derbisi 11’ine göre Başakşehir müsabakasına 6 değişiklik ile çıktı. Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaşıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, ligde son oynanan Galatasaray maçı 11’inden 6 değişikliğe gitti. Savunmada kart cezalısı Jayden Oosterwolde’nin yerine Yiğit Efe Demir şans bulurken, sol bekte Archie Brown’un yerine Levent Mercan, orta sahada İsmail Yüksek’in yerine Fred görev aldı. Hücumda ise Dorgeles Nene, Kerem Aktürkoğlu ve Youssef En-Nesyri’nin yerine Oğuz Aydın, Anderson Talisca ve Jhon Duran 11’de başladı. Yiğit Efe Demir, ligde ilk kez 11’de Sarı-lacivertlilerin 21 yaşındaki stoperi Yiğit Efe Demir, Avrupa Ligi’nde oynanan Ferencvaros mücadelesi sonrası bu kez ligde forma şansı buldu. Yiğit, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıktı. Fenerbahçe’nin 11’i Fenerbahçe mücadeleye; Ederson, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Yiğit Efe Demir, Levent Mercan, Edson Alvarez, Fred, Oğuz Aydın, Marco Asensio, Anderson Talisca ve John Duran 11’i ile başladı. Sarı-lacivertlilerde Tarık Çetin, Archie Brown, Mert Müldür, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Kerem Aktürkoğlu, Dorgeles Nene ve Youssef En Nesyri ise yedek bekledi. Sarı-lacivertlilerde 4 eksik Hollandalı defans Jayden Oosterwolde derbide gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerken, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 müsabakadan men cezası alan Mert Hakan Yandaş da kadroda yer almıyor. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün de tedavisi sürdüğü için kadroya alınmadı. Bu isimlerin yanı sıra İrfan Can Eğribayat da kadroda bulunmuyor. Taraftarlardan destek Sarı-lacivertli taraftarlar Başakşehir’de de takımlarını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan misafir tribününü tıklım tıklım dolduran taraftarlar, ısınma bölümünde futbolculara yaptıkları bestelerle maça hazırlarken ilk düdükle birlikte de desteklerini artırdılar. Faruk Karadoğan için saygı duruşu Geçtiğimiz günlerde vefat eden A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu ayrıca Beşiktaş, Adanaspor, Gençlerbirliği ve Çukurova İdman Yurdu Spor’da forma giyen Faruk Karadoğan için müsabaka öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.