ASAYİŞ - 21 Kasım 2022 Pazartesi 11:55

Geri manevra yapan kamyonetin altında ezilmekten son anda kurtuldu

A
A
A
Geri manevra yapan kamyonetin altında ezilmekten son anda kurtuldu

Gümüşhane’de geriye doğru manevra yapan kamyonet 64 yaşındaki adama çarptı.

Gümüşhane’de geriye doğru manevra yapan kamyonet 64 yaşındaki adama çarptı. Kamyonetin altında kalan yaşlı adam çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılarak hastaneye sevk edildi.


Kaza sabah saatlerinde Karaer Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zafer Caddesi ile Şehit Basri Aslan sokağın birleştiği yol ayrımında geri manevra yapan 69 AAF 653 plakalı kamyonetin sürücüsü S.G. (31) karşıdan karşıya geçmeye çalışan B.D. (64) isimli yaşlı adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen B.D. yaralandı. Kamyonetin altında kalan yaşlı adam çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kamyonetin tekerlekleri altında kalmaktan şans eseri kurtulan yaşlı adam bölgeye gelen 112 acil sağlık ekiplerinin burada yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı entübe edildi Sağlık sorunları sebebiyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde bir süredir yoğun bakımda tedavi gören 78 yaşındaki Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildiği ve tedavisinin bu şekilde devam ettiği öğrenildi. Ortaylı’nın ailesi tarafından sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından 2 gün önce yapılan ilk açıklamada, "İlber Ortaylı’nın beş gündür yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Durumu stabildir. Alanında çok iyi bir ekip tarafından büyük bir özenle takip edilmektedir. İyi dileklerinizin ve dualarınızın yardımcı olacağını umuyoruz." ifadelerine yer verilmişti. "Pazar günü entübe edildi" Ortaylı’nın ailesi tarafından sosyal medyadan yapılan son açıklamada hastane ve tedavi süreci "Prof. Dr. İlber Ortaylı, geçen ocak ayında prostat ameliyatı olmuştu. Taburcu olduktan sonra bu rahatsızlığıyla bağlantılı sorunların tedavisi için bir süreliğine daha hastaneye yattı. Ardından tekrar taburcu oldu. Diyabet hastası olan ve böbrek rahatsızlığından dolayı haftada üç gün diyalize giren Ortaylı, bağışıklık sistemiyle ilgili immün tedavisi de görüyordu. Ortaylı geçen perşembe günü rahatsızlıklarının tekrar nüksetmesinin ardından Koç Üniversitesi Hastanesi’ne yatırıldı. Bir süre bilinci açık devam eden tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı ve pazar günü itibarıyla da entübe edildi. Tedavisi halen bu şekilde devam ediyor ve durumu da stabil." sözlerine yer verildi.