VOLEYBOL - 25 Ocak 2014 Cumartesi 14:31

73 maçlık yenilmezlik serisine Fenerbahçe son verdi

A
A
A
73 maçlık yenilmezlik serisine Fenerbahçe son verdi

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi’nde Fenerbahçe, 73 resmi müsabakadır namağlup olan Vakıfbank’ı 3-0 yenerek inanılmaz seriye son verdi.

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi’nde Fenerbahçe, 73 resmi müsabakadır yenilmeyen Vakıfbank’ı 3-0 mağlup ederek rekoru tarihe gömdü.

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi’nde lider Vakıfbank, takipçisi Fenerbahçe’ye konuk oldu. Lig ve Avrupa dahil 73 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Vakıfbank, sarı lacivertli takıma 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan maçta setleri 25-22, 25-22 ve 25-18 aldı. Sarı lacivertli ekip, böylece rakibinin 73 maçlık galibiyet serisine nokta koydu.

Vakıfbank, son olarak 11 Mayıs 2012 tarihinde Eczacıbaşı Vitra’ya mağlup olmuştu.

AZİZ YILDIRIM’LA KUTLADILAR

Fenerbahçeli oyuncular, bu özel galibiyeti, müsabakayı izleyen Aziz Yıldırım’a sarılarak paylaştı. Bir açıklama yapan Sarı lacivertli oyunculardan Eda Erdem Dündar, “Biz büyük bir aileyiz. Yönetim, taraftar herkes buradaydı. Kulübümüz zor günler geçiriyor belki ama biz bir aileyiz. Bu başarı Sarı Meleklerin iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Ben bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımı da kutlarım. Sarı melekler kupa için oynayacak" diye konuştu.