Yeni yapılan Çağlayan'daki Adalet Sarayı önünde bulunan otopark inşaatı çalışma sırasında geceyarısı çöktü. İnşaatta bulunan 2 işçi enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. İşçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
VARYAP'TAN AÇIKLAMA
Varyap'tan yapılan yazılı açıklamada, dün yaşanan göçük olayının, Çağlayan Adalet Sarayı ile bir ilgisi olmadığı belirtildi.
Açıklamada, "Bu üzücü olayın yaşandığı alan, Çağlayan Adalet Sarayı'na ait değildir ve 500 metre kadar dışında yer almaktadır. Söz konusu alanın Çağlayan Adalet Sarayı ile hiçbir ilgisi yoktur. Çağlayan Adalet Sarayı inşaatı bütünüyle tamamlanmış olarak telim edilmiştir. Otopark alanı, binanın bodrum kısmında yer almaktadır ve sorunsuz bir şekilde olağan hali ile hizmet vermeye devam etmektedir" denildi.








