KÜLTÜR SANAT - 25 Aralık 2017 Pazartesi 16:36

Afrikalı Ali'den sinemaseverlere çağrı!

A
A
A
Afrikalı Ali'den sinemaseverlere çağrı!

Yılın son komedi filmi ’Parayı Bulduk’un başrol oyuncularından ’Afrikalı Ali’ olarak tanınan radyocu Ali Şentürk, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdirine kalmış, 29 Aralık’ta herkesi filmimize bekliyoruz" dedi.

29 Aralık’ta vizyona girecek olan Parayı Bulduk’un başrol oyuncularından Ali Şentürk, Gülsüm Alkan ve Metin Yıldırım, filmin vizyona girmesine sayılı günler kala filmin yönetmeni İhsan Taş’ı ziyaret ederek büyük moral verdi. "Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu şu günlerde biz de filmde yer alan oyuncular olarak yönetmenimizin yanında bulunmak ve manevi destek vermek istedik" diyen filmin Başrol oyuncularından Ali Şentürk, “Hem oyuncu arkadaşlarımızla, hem de yönetmenimiz İhsan Taş ile çok güçlü bir bağ oluştu aramızda. Sette başlayan dostluğumuz set dışında da güzel bir şekilde devam ediyor. Tüm ekip olarak filme çok inandıklarını ve sinemaseverlerinde filme sahip çıkacağını belirten Afrikalı Ali sözlerini şöyle sürdü “Gerek teknik ekip arkadaşlarımız, gerekse de biz oyuncular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdirine kalmış, umarım onlarda filmi beğenirler. 29 Aralık’ta herkesi filmimize bekliyoruz" diye konuştu. Şentürk, sinemaseverleri filmi izlemeye davet etti.

FİLM HAKKINDA

Yapımcılığını Taş Film’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Vahdet Çakar, Hüseyin Elmalıpınar, Sami Çelik, Çağkan Özkörüklü, Dilek Uluer, Hakan Salli, Serkan Dinç, Erol Toksoy ve Yavuz Karakaş gibi bir birinden başarılı isimler yer alırken filmin müzikleri Selçuk Abay ve Tolga Tümözen’e ait.

Afrikalı Ali'den sinemaseverlere çağrı!

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 14 ilde göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 156 şüpheli göçmen kaçakçısı yakalandı, 112’si tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde son 2 haftada jandarma tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlar ile 156 şüpheli göçmen kaçakçısının yakalandığını ve 112’sinin tutuklandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Edirne, Muğla, Aydın, Balıkesir, İzmir, Çanakkale, Tekirdağ, Antalya, Mersin, Van, Şanlıurfa, Erzurum, Hatay ve Gaziantep olmak üzere 14 ilde göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonlar düzenlendi. Son 2 haftada Jandarma İnsansız Hava Araçları (JİHA) ile havadan, İl Jandarma Komutanlıklarınca karadan yapılan çalışmalar sonucu düzenlenen operasyonlarda 156 şüpheli göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Şüphelilerden 112’si tutuklanırken 44’ü hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı. Ayrıca yapılan operasyonlar sonucu 120 adet araç ile 13 adet bot ele geçirildi. Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda göç yönetimine dikkati çekerek, "Göç yönetiminin güvenlik boyutunu; insan ticareti, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele alanlarında hukuk devleti ilkeleri ve insan haklarına riayet temelinde yürütülen etkin çalışmalar oluşturmaktadır. Bu kapsamda sınır güvenliği, üstün teknolojilerden ve gelişmiş izleme-denetim sistemlerinden yararlanılarak güçlendirilmekte; yasa dışı göç yollarını teşvik eden ve organize eden yapılara karşı hem sahada hem de hukuki zeminde güçlü ve caydırıcı mekanizmalar işletilmektedir" ifadelerine yer verdi.
Karabük Kar yağışını duyan soluğu burada aldı Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, Karabük’ün yüksek kesimlerine akın ederek ateş yakıp fotoğraf çektirirken karın keyfini doyasıya çıkardı. Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerinde de etkisini sürdürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından özellikle yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı, Safranbolu-Bartın kara yolunu beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, daha önce yaptıkları hazırlıklar kapsamında bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, bin 30 rakımlı Ahmetusta Geçidi’ne akın etti. Bölgeye gelenler ateş yakarak ısınırken, bol bol fotoğraf çektirip karın keyfini çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de bölgede denetim yaptı. Ekipler, kış lastiği bulunmayan sürücüleri olası olumsuzluklara karşı uyararak, bölgeyi terk etmeleri gerektiğini bildirdi. Sürücülere kar yağışı ve buzlanmaya karşı uyarılarda bulunuldu. Ahmetusta mevkiinde kar yağışının fazla olduğunu öğrendikten sonra eşi ve arkadaşları ile bölgeye geldiklerini ifade eden Selver Yıldırım, araçta kış lastiği bulunmasına rağmen gelmekte zorlandıklarını belirtti. Yıldırım, kar yağışı sonradan bölgedeki atmosferi güzel bulduğunu aktararak çok eğlendiklerini söyledi. Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinden kar için Safranbolu’ya Doğan marka otomobille gelen Alperen Demirkul, "Çok mutluyuz. Aracımızla gelirken biraz zorlandık ama burası beklentimizi karşıladı. Bütün gençler burada. Ekipler de çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.