SPOR - 18 Mayıs 2019 Cumartesi 23:19

Ağaoğlu: 'Abdülkadir Ömür ve Yusuf'la ilgili bir karar vermedik'

A
A
A
Ağaoğlu: 'Abdülkadir Ömür ve Yusuf'la ilgili bir karar vermedik'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, genç oyuncuları Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile ilgili yönetim kurulu olarak bir karar vermediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamada bulunarak, takımlarının galibiyetini kutladı. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Ağaoğlu, "Abdülkadir Ömür ve Yusuf'la ilgili olarak yönetimimizce kesinlikle verilmiş bir karar yok. Gelen giden, izleyenin haddi hesabı yok. Doğal olarak taraftar mevcut sezonun bir tık ilerisini isteyecektir. Biz de bunun bilinciyle hareket edeceğiz" dedi. 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, oyundan son derece zevk aldıklarını belirterek, "Direkten dönen topu unutmayalım 28 oldu. Skordan önce oynanan oyundan son derece inanılmaz zevk aldım. Görmeyi özlediğimiz bir Trabzonspor. 2010'dan sonra oynanan oyundan zevk alan, sahanın her yerinde basan bir Trabzonspor. Çok da pozisyon yakaladık. Direkten dönen, kaleyi yalayarak giden şutlar. Takım halinde çok iyiydik. Ben böyle bir kapanış bekliyordum. 'Önümüzdeki yılın temellerini atıyoruz, bu temel atma törenini kaçırmayalım' diye demiştim. Çok güzel bir futbol oldu. Matematiksel olarak her şey bitmiş değil. Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı var. Bizim de Rize maçı var" diye konuştu.

"Yarından sonra UEFA mücadelemiz başlayacak" 

UEFA Finansal Kontrol Organı'nın finansal fair play anlaşmasına uyulmadığı gerekçesiyle yargı dairesine sevkine ilişkin de açıklamada bulunan Başkan Ağaoğlu şunları söyledi:
"Yarından sonra malum bizim mücadelemiz başlıyor. UEFA sıkıntımız var önümüzde. Disiplin kurulana sevk edildik ama doğrudan ceza istemiyle değil. Orada 3 önemli madde var; bir 2019 gelir-gider tablosundan maksimum 5 milyon Euro zarar veya 6 gerçekleştiği takdirde bu güne kadar uygulamış olduğumuz programını devam ettirdiğimiz takdirde ki devam ettiriyoruz, 5 milyon Euro'nun altındayız, hatta 10 milyon Euro ile kapayacaktık biz 2019'u, ama bu kurdaki son dalgalanmalardan bir sıkıntı yaşadık. Top artık Bankalar Birliği'nde. Bizde bunun savaşını vereceğiz. İlk 2 madde bizim açımızdan sorunsuz. Bankalar Birliği de yeniden yapılanmayı imzaladığımız ve yürürlüğe konulduğu takdirde, birde futbolcularımızın 6 aya varan birikmiş alacakları var. Bu arkadaşlar sadece 5 aylık para alarak bu futbolu sergiliyorlar."

"İyi bir kapanış oldu" 

Taraftara da destek ve sabırları için teşekkür eden Ağaoğlu, "Evimizde son maçı kazandığımız için hocamız, oyuncularımız ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Oyuncularımızın alınlarından öpüyorum. Takım oyununun nasıl oynandığının en güzel örneklerini verdiler. Bugün gelmiş olduğumuz noktayı hiç kimse beklemiyordu. Ama biz şunu demiştik; şartlar ne olursa olsun bu takım zirve mücadelesi verecek. Herkesi kutluyorum. İyi bir kapanış yaptılar. Taraftarımız da iyi sabır ve destek verdiler. Bundan sonra UEFA savaşımız ve oyuncularımızın birikmiş ödemelerini verme savaşını başlatacağız. Sahada savaş 90 dakika ama bizim ki hiç bitmiyor" dedi.  

Gökmen Şahin - Bekir Koca - Ersen Küçük

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün" Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, “Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerini görüp de polisimize ve bizlere haber vermiyorsanız o mahallemizin caddesinde, sokağında, pazarında bunlara göz yumuyorsak sizin de bizim de hepimizin evine ateş düşsün” dedi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ’Afet Sonrası Muhtarlarla Toplantı’ buluşmasında ilçedeki muhtarlarla Estergon Kalesi’nde bir araya geldi. Etkinliğin açılışında konuşan Keçiören Muhtarlık Dernek Başkanı Muhammet Kılıç, Özarslan’dan böcek ilaçlaması konusunda ve muhtarlara ödenen ödeneğin artırılmasına yönelik taleplerini iletti. Ardından konuşan Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, seçim süreci kapsamında tüm muhtarları dinlediklerini dile getirerek Keçiören’de altyapıda, ulaşımda ve kültürel bölgelerde eksikliklerin bulunduğunu fark ettiklerini söyledi. "Şehrimizin en önemli problemi uyuşturucu" Muhtarların ödeneklerinin yükseltilmesini istemesine ilişkin de konuşan Özarslan, “750 lira gibi komik bir rakamla size yardım edeceğiz dediler. Ben sizin üşüdüğünüzü gördüm. Gelen halkınıza da mahcup olduğunuzu gördüm. Hatta beraber eleştirdik. Bu noktada benim sizlere sözüm var. En nihayetinde beraber karar vereceğiz. Ne şatafat içerisinde ve lüks, ne de sizin konumlarınızı aşağıya çekecek bir noktada olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı. Özarslan, konuşmasını şöyle bitirdi: “Burada sizlere söz veriyorum. Açık ve net söyleyeyim, biz çaldırmayacağız o paraları tasarrufa alacağız. O paraların birçoğuyla ne yapacaktık? Fakirin, fukaranın, yaşlının, emeklinin, kimsesizin, engellinin yanında duracağız dedik. Benim size söyleyeceğim ve karşılıklı vebal bırakacağım üç noktamız var. Birincisi. Eğer bir mahallede bir kişi yatağa aç giriyorsa, üşüyorsa, baktığı yaşlının altına bez alamıyorsa, engellilerin ihtiyaçlarını karşılayamıyorsak, o ailenin evladı servis ücretini ödeyemediği için okula gidemiyorsa, eğer siz bana bildirirseniz de ben yardım etmezsem yüce Mevlam benden sorsun. Eğer siz tespit edemiyorsanız da sizden sorsun. İki, şehrimizin en önemli problemi uyuşturucu. Eğer bir mahallemizde uyuşturucu tacirlerini görüp de polisimize ve bizlere haber vermiyorsanız o mahallemizin caddesinde, sokağında, pazarında bunlara göz yumuyor isek siz de biz de hepimizin evine ateş düşsün. Üç, muhtarlarımız o mahallenin ihtiyacı olan insanları bize getirip de buna iş lazım, buna burs lazım, önceliğini kendi ailesine vermesini istemiyorum. Bu noktada da samimiyim."
Bolu Bir buçuk saat ikna etmeye çalıştılar: Sigara yakarken polis yakaladı Bolu’da eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan bir şahıs, yüksek bir noktaya çıkarak üzerine yanıcı madde döktü. 1 buçuk saatlik mücadelenin sonucunda polis, sigara yakan şahsı dalgınlığından faydalanarak bulunduğu yerden indirdi. Olay, saat 18.30 sıralarında Bolu Belediye binasının yanında bulunan terasta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir çocuğu göremeyen Mustafa B. (28), akşam saatlerinde sinir krizi geçirdi. Eşi ve çocuğu sığınma evinde bulunan, Mustafa B. belediye binasının yanında bulunan terasa çıktı. Yüksek bir noktadan benzin ve alkol şişesiyle intihar etmek istediğini söyleyen şahıs, ‘çocuğumu getirin bana’ diyerek bağırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve Mustafa B.’nin yakınları yaklaşık bir buçuk saat boyunca şahsı ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve çocuğunun getirilmesini isteyen vatandaş, elinde bulunan alkol şişesinin kırık camıyla kendine zarar verdi. Aradan geçen bir buçuk saatlik sürenin ardından şahıs, yakınlarından sigara istedi. Polis vasıtasıyla şahsın dikkati dağıtılmak için sigara verildi. Sigarayı alarak yakmaya çalışan şahsı, polis ekipleri dalgınlığından faydalanarak bulunduğu yerden indirildi. Kelepçeyle elleri bağlanan Mustafa B., polis ekipleri tarafından ambulansa bindirildi. Üzerine benzin döken ve kollarında kesikler oluşan şahıs hastaneye götürüldü.