BASKETBOL - 12 Haziran 2019 Çarşamba 10:05

Anadolu Efes - Fenerbahçe final serisi Ataşehir'e taşınıyor

A
A
A
Anadolu Efes - Fenerbahçe final serisi Ataşehir'e taşınıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe, yarın sahasında Anadolu Efes'i konuk edecek. Seride geride kalan 2 müsabakada 1-1 eşitlik bulunuyor.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisinin ilk iki maçı normal sezonu lider tamamlayan Anadolu Efes'in sahasında oynanmıştı. Artık seri Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde İstanbul Ataşehir'de bulunan Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda devam edecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan serinin ilk iki müsabakasında iki takım da birer galibiyet elde etti. Toplamda 4 galibiyete ulaşacak ekip, 2018-2019 sezonunun şampiyonu olacak. Fenerbahçe ile Anadolu Efes arasındaki serinin 3. maçı yarın saat 21.00'de oynanacak.

Bu sezonki 10. maç 

İki takım bu sezon 4 Basketbol Süper Ligi, 3 THY Euroleague ve 1'er kez de Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası olmak üzere 9 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Efes parkeden 5 kez galip ayrılırken, sarı-lacivertliler ise 4 kez rakibini mağlup etmeyi başardı.
Fenerbahçe ile Anadolu Efes, ligde de bugüne kadar 129 kez rakip oldu. Bu karşılaşmalarda lacivert-beyazlılar 75, sarı-lacivertliler ise 54 galibiyet elde etti.  

Oğuzhan Ort
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Polis saldırganı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi... O anlar kamerada Küçükçekmece’de iki kişiyi yaraladıktan sonra polise bıçaklı saldırıda bulunan bir şahıs bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olay, dün sabah saatlerinde Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 35 yaşındaki Süleyman G., elindeki bıçakla sokakta bulunanları tehdit etmeye başladı. Elindeki bıçakla sokaktakilere saldıran Süleyman G., o esnada sokakta bulunan Ercan Ö., ve Muhammed H.,’yı bıçakla yaraladı. Sokaktaki diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokak üzerinde elinde bıçak olan Süleyman G.,’ye bıçağı bırakması ve teslim olması yönünde uyarılarda bulundu. Uyarıları dikkate almayan Süleyman G., elindeki bıçakla polis ekiplerinin üzerine doğru yürüdü. Polis ekiplerinin uyarılarına aldırış etmeyen şahıs daha sonra silahla bacağından vuruldu. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralı Ercan Ö., ve Muhammet H.,’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan silahla bacağından vurularak etkisiz hale getirilen Süleyman G., polis ekiplerinin kontrolünde hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Süleyman G.,’nin daha önce 3 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.