HENTBOL - 16 Kasım 2013 Cumartesi 18:00

Antalyaspor 36 - Maliye Milli Piyango 32

A
A
A
Antalyaspor 36 - Maliye Milli Piyango 32

Hentbol Erkekler Süper Lig’inin 7. haftasında Antalyaspor, kendi evinde Maliye Milli Piyango’yu 36-32 mağlup etti.

"HÜCUMDAKİ BASİT HATALARLA MAÇI KAYBETTİK"

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Maliye Milli Piyango Antrenörü Okan Halay, hücumda yaptıkları basit hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi. Halay, "İkinci yarı maalesef eksik kaldığımız dakikalarda Antalyaspor bunu çok iyi kullandı. Biz basit iki dakika cezaları aldık. Bu cezaların dönüşümü bize çok ağır oldu. Hücumda yaptığımız basit hatalar sonucunda fark oluştu. Ondan sonra da farkı kapatamadık. Üzgünüz ama kaybedilmiş bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"MAÇIN BAŞINDAN BERİ KAZANACAĞIMIZI BİLİYORDUK"
Antalyaspor Antrenörü Tufan Dağseven, maçın başından beri kazanacaklarını bildiklerini söyledi.Dağseven, "Biz baştan beri kazanacağımızı biliyorduk. Çünkü sürekli yükselen bir grafiğimiz vardı. Bunu zaten Çarşamba günü oynadığımız Beşiktaş maçında göstermiştik. Kaliteli bir takımız. Birinci yarı çok üst düzey bir maç oldu. Yorgunluğun vermiş olduğu konsantrasyon sıkıntısı vardı. Ama ikinci yarı da rahat bir maç oldu. Bugün iki puan aldık. Haftaya bunu devamını getireceğiz. En üst nokta da ligi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

"HEDEFİMİZ PLAY-OFF OYNAMAK"
Öte yandan hedeflerinin ilk 8 takım arasında yer almak olduğunu sözlerine ekleyen Antalyaspor Antrenörü Tufan Dağseven, "Şu an bulunduğumuz hedeflediğimiz yerde değiliz. Hedefimiz ilk 8 takım arasında yer almak. Play-oflarda yer almak. Bu doğrultu da çalışmalarımız devam ediyor. İyi gidiyoruz. İnşallah hedeflediğimiz noktada ligi bitiririz"

ADEM AKALAN - İSA AKAR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir