ASAYİŞ - 14 Ağustos 2022 Pazar 14:23

Apartmandan 15 çift ayakkabı çalan hırsızlar, aynı apartmandan çaldıkları bisikletlerle kaçtılar

A
A
A
Apartmandan 15 çift ayakkabı çalan hırsızlar, aynı apartmandan çaldıkları bisikletlerle kaçtılar

Erzurum’da bir apartmandan 15 çift ayakkabı çalan iki hırsız, yine aynı apartmandan çaldıkları iki bisikletle kayıplara karıştı. Ayakkabı hırsızları, apartmanın güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, 12 Ağustos günü gece 02.27 sıralarında Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi’nde meydana geldi. 8 katlı apartmana giren iki hırsız, katlarda ki toplamda 15 çift ayakkabıyı çaldı. Hırsızlar çaldıkları ayakkabıları kovada biriktirmeye başladı. Apartmanda çalacak başka ayakkabı bulamayan iki hırsız, bu sefer apartman önünde bulunan iki bisikleti çalarak ayakkabıları da alıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anları ise apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Apartmandan 15 çift ayakkabı çalan hırsızlar, aynı apartmandan çaldıkları bisikletlerle kaçtılar

Sabah kalktıklarında evlerinin önünde ayakkabılarının ve bisikletlerinin olmadığını gören apartman sakinleri hemen apartmanın güvenlik kameralarına baktılar. Gördükleri karşısında şaşkına dönen apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Çağrı Korkmaz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Dereler dron ile ilaçlandı Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, vatandaşların sağlıklı bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla dere yataklarında vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları dronlarla gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından vektörlerle mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü İlaçlama Birimi tarafından belirli periyotlarda dere yataklarında vektörlere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor. Son olarak Mert Irmağı ve Kürtün Deresi’nde ekipler tarafından dron ile ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Biyolojik ilaçların kullanıldığı mücadele çalışmalarının yaz sonuna kadar yoğun bir şekilde gerçekleştirileceği belirtildi. “Vektörlerle mücadele çalışmalarımız yıl boyunca yapılıyor” Kentte vatandaşların hayat kalitesini artırmak için her alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizin sağlıklı bir çevreye sahip olması için sürekli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vektörlerle mücadele çalışmalarımız yıl boyunca yapılıyor. Yaz dönemi öncesinde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve yaşam konforunu artırmak için çalışmalarımızı her alanda aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.