EKONOMİ - 10 Haziran 2019 Pazartesi 18:34

Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!

A
A
A
Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!

İhracatın yıldızı, başarılı Türk şirket Aygün Alüminyum’un en prestijli projelerinden birisi olan, Brüksel’deki “Yeni NATO Karargâhı” Projesi, 2018 yılında başarıyla tamamlanarak teslim edilmişti. Dünyanın en önemli projelerinden birisi olarak gösterilen bu proje (New Nato Headquarters), yurt içinde ve yurt dışında birçok sayısız ödüle sahip olan Türk şirket Aygün Alüminyum’un, Avrupa’daki başarılı projelerinden yalnızca bir tanesi!

Aygün Alüminyum Belçika Brüksel “Silver Tower” Projesi ile Bir Başarıya Daha İmza Atıyor!

Bu ve benzer başarıları ile gerek Avrupa’nın birçok ülkesinde gerekse Brüksel’de adından sıkça söz ettiren global markamız Aygün Alüminyum, şimdi de Belçika, Brüksel’deki “Silver Tower” projesiyle, Avrupa’daki başarılı projelerine bir yenisini daha ekliyor! Aygün Alüminyum, Brüksel’deki “Silver Tower” Projesi cephe sistemi işini 2020 senesinde, anahtar teslimi bir şekilde teslim ederek, ülkemizi yeniden yurt dışında temsil edecek. 

İngiltere, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Almanya, Amerika gibi dünyanın dört bir yanında, yüksek enerjisi ve donanımlı ekibiyle kaliteden ödün vermeyerek sürekli büyüyen başarılı Türk Şirket, Brüksel’deki bu yeni “Silver Tower” projesi ile, ihracatın yıldızı ve global bir marka olduğunu bir kez daha kanıtladı! 

“Silver Tower” Projesi Oldukça Büyük, Prestijli ve Simge Bir Proje

Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!

Belçika’daki “Silver Tower” Projesi, oldukça önemli, simge bir proje! Aygün Alüminyum’un sorumluluğunda yürütülen projede; estetik oval cam cephe, tam bir mimarlık ve mühendislik harikası olarak dizayn ediliyor. Başarılı Türk Şirket Aygün Alüminyum, bu uzmanlık alanında; dünyanın en prestijli ve saygın, küresel ödüllerine sahip bir marka!

“Silver Tower” Projesinin, bu kadar prestijli; oldukça değerli ve simgesel bir proje olmasının diğer bir nedeni de yine dünyanın en büyük markalarına ev sahipliği yapacak olması! Dünyanın, sayılı, büyük şirketleri; 20.000 m2 cephe yüzey alanına sahip, 33 katlı ofis binasına yerleşerek, çalışmalarına Belçika, Brüksel’den devam edecekler.

Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!

Aygün Alüminyum Belçika ve Polonya’da Farklı Yeni Projelere de İmzasını Atacak!

Aygün Alüminyum, ayrıca, Brüksel “Silver Tower” proje sahibi yatırımcının; Belçika ve Polonya’da devam eden yatırımları dahilinde; cephe işleri partneri olarak en üst sırada yer alıyor!

Şubat ve mart aylarında, Aygün Alüminyum A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Mimar Sn. Eser Güneysel ve ekibi ile, yatırımcı arasında yapılan görüşmelerde; 2020 ve 2021 yılları için çalışılacak projeler ele alındı. Tüm bu çalışmalar, ihracatta altın ve gümüş yıldız ödüllerine sahip olan; ihracatın yıldızı Türk şirket Aygün Alüminyum’un, ülkemize yepyeni ve birbirinden prestijli projelerle, katma değer sağlamaya devam edeceğinin birer kanıtı niteliğinde. 

İhracatın Yıldızı Aygün Alüminyum’un Kısa Bir Tarihçesi

 Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!
 

Aygün Alüminyum, üretim ve işletme hayatına ilk olarak 1979 yılında; İstanbul, Levent’ teki mütevazi tesislerinde başladı. Alüminyum doğrama uygulamalara takiben, cephe kaplama işine bugün; İstanbul, Tekstilkent, Koza Plaza’daki 1.500 m²’lik merkez ofisinde devam etmektedir. Sürekli büyümeyi ve kaliteyi ilke edinmiş olan şirket, Tekirdağ Çorlu Fabrikası’nı büyüterek yakın zamanda ek üretim tesislerinin açılışını yaptı. Yeni istihdam alanları açtı. 

Dünyanın dört bir yanında (İngiltere, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Almanya, Amerika) gerçekleştirdiği, birbirinden başarılı ve yüksek prestijli projelerle ve aldığı sayısız ödüllerle birlikte ses getirmeye devam eden Türk Şirket Aygün Alüminyum, profesyonel ekibiyle, global bir marka olarak sürekli büyüme başarısını sürdürüyor. Ülkemize gerek ihracat gerekse birçok farklı alanda (istihdam, eğitim, markalaşma vb.) çok önemli oranda katma değer sağlamaya devam ediyor. 

Aygün Alüminyum Avrupa’daki Projelerine Bir Yenisini Daha Ekliyor!

 


 
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir