EĞİTİM - 15 Ekim 2020 Perşembe 13:11

Bahçeşehir Kolejinden 8. sınıf öğrencilerine seviye tespit sınavı

A
A
A
Bahçeşehir Kolejinden 8. sınıf öğrencilerine seviye tespit sınavı

LGS-YKS 2021’e hazırlanan, 8. sınıfa giden ve Bahçeşehir Koleji bünyesinde eğitim almayan her öğrenci, yapılacak olan seviye tespit sınavıyla hem kendilerini test edecek hem de başarılı olanlar SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursu için düzenlenen sınava girmeye hak kazanacak.

Bahçeşehir Koleji, dijital eğitim alanındaki deneyimini Türkiye genelindeki 8. sınıf öğrencileri ile paylaşıyor ve dijital ortamda seviye tespit sınavı yapıyor. Kolej öğrencilerinin yanı sıra, tüm okullardan seviyesini öğrenmek isteyen 8. sınıf öğrencileri ücretsiz olarak bu sınava girebilecek.

Sınavlar LGS  formatında olacak

Online sınav 24 ekim 2020’de yapılacak. Sınava son başvuru tarihi 22 Ekim 2020 olacak. Sonuçlar ise 26 Ekim 2020 tarihinde açıklanacak. 

Öğrenciler seviyelerini görecekleri sınav karnelerine ücretsiz olarak ulaşabilecekler.
Ayrıca sınava giren öğrenciler, SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursu kazanabilmek için düzenlenecek bireysel sınava da katılma hakkı kazanacaklar. Seviye tespit sınavının tüm soru çözüm videolarına dijital eğitim platformu üzerinden ulaşılabilecek.

Her çocuğun kaliteli bir eğitimi hak ettiğinin altını çizen Bahçeşehir Koleji Eğitim ve Eğitim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özge Aslan; ”Kurum olarak bu konuda üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Dijital eğitimin artık hayatımızın bir parçası olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bu alandaki 10 yıllık deneyimimizi her geçen gün daha da geliştiriyoruz. İsteğimiz tüm öğrencilerin iyi bir eğitim alabilmesi. İşte bu nedenle okul ayrımı yapmadan 8.  sınıf öğrencilerini ücretsiz katılabilecekleri bu sınava davet ediyoruz. Başarılı olanlar SEY Vakfı tarafından verilecek eğitim bursunu kazanma şansı yakalayacakları bireysel sınava katılmaya hak kazanacaklar. Belki de yeni bir geleceğe kapı açma şansı yakalayacaklar.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangınla ilgili olarak “Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikadaki alanda incelemede bulunan Başkan Görgel, yetkililerden bilgi alıp fabrika sahiplerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangının büyük bir bölümünün kontrol altına alındığını ifade eden Başkan Görgel, “Burası büyük bir mobilya fabrikası, bize gelen ihbarın ardından kısa sürede gelip yangını söndürmeye çalışıyoruz. Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Kimyasal maddelerin de olduğu için yangının söndürmek kolay değil. Gerçekten arkadaşlarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Biraz önce kum ocağı atölyemizde kaza meydana geldi, bir kardeşimiz canımız vefat etti. Ne yazık ki zor bir gece geçiriyoruz. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi. Başkan Görgel, yangın söndürme çalışmalarına itfaiye daire başkanlığının ekiplerinin yanı sıra orman bölge ve emniyet teşkilatının da destek verdiğini ifade etti.