2015 GENEL SEÇİM - 07 Haziran 2015 Pazar 12:51

Bakan Bozkır oyunu kullandı

A
A
A
Bakan Bozkır oyunu kullandı

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, milletvekili genel seçimi için oyunu İstanbul’da kullandı.

AB Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, milletvekili genel seçiminde oyunu kullanmak için sandık başına geçti. Oyunu kullanmak için Beşiktaş’ta Mehmet Ali Büyükhanlı Ticaret Meslek Lisesi’ne eşi Nazlı Bozkır’la gelen Bakan Bozkır, 1222 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

Oyunu kullanacağı sınıfa gelen Bakan Bozkır sıra bekledi. Bozkır sıranın kendisine gelmesiyle oy pusulasını alarak oyunu kullandı.

Bakan Volkan Bozkır, “Demokrasinin tecelli ettiği yer sandıktır. Bugüne kadar seçim kampanyalarında yorucu bir dönem geçti. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Sandığın vereceği karar, herkesin saygı duyması gereken bir karardır ve ona göre de Türkiye’nin gelecekteki yıllarını kimin yöneteceğine yine milletimiz karar verecek. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Selçuk’ta mağarada 9 saatlik kurtarma seferberliği İzmir’in Selçuk ilçesindeki Sütini Mağarası’nda düzenlenen eğitim etkinliği sırasında yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralanan 26 yaşındaki üniversite öğrencisi, 9 saat süren zorlu çalışmanın ardından kurtarıldı. İzmir itfaiyesi, AFAD, jandarma ve Mağaracılık Federasyonu’na bağlı kurtarma ekiplerinin koordineli müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarılan öğrenci, hastaneye sevk edildi. İzmir’in Selçuk ilçesi Şirince yolu üzerindeki Sütini Mağarası’nda Ege Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (EMAK) tarafından mağarada eğitim ve keşif amaçlı etkinlik düzenlendi. Yaklaşık 40 öğrencinin katıldığı etkinlikte, mağara içerisindeki dikey bir geçişte dengesini kaybeden 26 yaşındaki erkek öğrenci yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Saat 03.30 sıralarında dar ve ulaşımı güç bir noktada mahsur kalan genç için ekiplerden yardım istendi. İhbar üzerine bölgeye İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, AFAD, jandarma, sağlık ekipleri sevk edilirken Mağaracılık Federasyonu kurtarma ekipleri de olay yerine geldi. Mağaranın dar yapısı nedeniyle ekipler yaralıya ulaşmakta güçlük yaşadı. Yapılan teknik çalışma kapsamında iple erişilen yaralı, mahsur kaldığı nokta kontrollü şekilde genişletildikten sonra sedyeyle çıkarıldı. Yaklaşık 9 saat süren operasyonun ardından bilincinin kapalı olduğu öğrenilen yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye sevk edildi.