SPOR - 19 Haziran 2023 Pazartesi 10:04

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu ile anlaştı, kulübüyle görüşmeler sürüyor

A
A
A
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu ile anlaştı, kulübüyle görüşmeler sürüyor

Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve bonservisi İngiltere Premier Lig kulübü Brentford'da bulunan Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlılar, İngiliz ekibiyle de görüşmelerini sürdürüyor. Beşiktaş Yönetimi, transferi bonservis bedeli ödemeden bitirmek isterken, Brentford ise mukavelesi gelecek yıl sona erecek Halil'den gelir elde etmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan katılacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Siyah-beyazlılarda öncelikli hedef ise bonservis bedeli ödemeden ya da düşük rakamlarla transferleri gerçekleştirmek. Aynı zamanda 8+3 yabancı kuralını da göz önünde bulunduran yönetim ve Teknik Direktör Şenol Güneş, yerli rotasyonunu da genişletmek istiyor. Bu bağlamda Kartal'ın temasta olduğu oyunculardan biri de Halil Dervişoğlu. 2021-2022 sezonunda Galatasaray'da top koşturan milli futbolcuyla ilk görüşmelerini gerçekleştiren Beşiktaş Yönetimi, 23 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı. Ancak Halil'in kulübü Brentford'la 1 yıl daha sözleşmesi var.

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu ile anlaştı, kulübüyle görüşmeler sürüyor

İngiliz temsilcisiyle de iletişime geçen Beşiktaş, transferi bonservis ödemek istemiyor. Fakat Brentford gelecek sene sona erecek mukaveleyi göz önünde bulundurarak oyuncunun bedelsiz gitmesine sıcak bakmıyor. İki takım arasında görüşmeler devam ederken, siyah-beyazlılar bu transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

Uygar Aydın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanışı Ankara’da gerçekleştirildi Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanışı, Kocatepe Camii’nde gerçekleştirildi. TDV Devr-i Alem Gençlik Fuarı’nın kapanış programı, Ankara’daki Kocatepe Camii fuar alanında gerçekleştirildi. Sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak söz alan Ömer Faruk Kotacı, bu çalışmayı gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfı’na teşekkür ederek, "Şurada bir eleştiri yapmak istiyorum. Bu olumsuz bir eleştiri değil. 2005 ve 2004’lü kardeşlerimizi biz medya ve bilinç temalı bir fuara çekemiyorsak burada kendimizi sorgulamalıyız. Tam tanıtım mı yapamadık yoksa gençlerin kılcal damarlarına mı dokunamadık? Bunları değerlendirmemizi rica ediyorum" dedi. "Cuma gününden bugüne olan çalışmalardan çok güzel bir sunu gördük" diyen Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Fatih Kayacan ise, şunları aktardı: "Bu güzel organizasyonun başlangıcından bugüne kadar büyük emek veren tüm çalışma arkadaşlarımı, tüm STK’yı gönülden tebrik ediyorum. Buradan aldığımız yeni bir enerjiyle bir sonraki organizasyonda çok farklı noktalara, çok farklı kesimlere ulaşmayı ümit ediyorum. Buranın coşması, dışarıya taşması lazım. Bizim bu eylemimiz bu kadar emeğin daha büyük kitlelerle buluşması lazım. Bununla ilgili hep beraber oturacağız, kendimizi tekrar sorgulayacağız. İçerikte mi, ruhta mı, eylemde mi? Nerede eksikliklerimiz varsa bunları tekrar güncelleyeceğiz. Bir şeyi yapmak için yapmayacağız. Bir hedef koyacağız kendimize. Bizi bekleyen ömürler, gençler var. Bir sonraki organizasyonda bunun fevkinde farklı şeyleri konuşacağız. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum." Konuşmaların ardından 38 sivil toplum kuruluşuna sertifika takdim edildi.