GÜNDEM - 25 Eylül 2019 Çarşamba 17:23

Biyonik kulakla ilk defa işiten Yusuf’a sürpriz teklif

A
A
A
Biyonik kulakla ilk defa işiten Yusuf’a sürpriz teklif

Van Beşiktaş Derneği ve Beşiktaş Çarşı Grubu üyeleri, biyonik kulak sayesinde sesleri duymaya başlayan futbol tutkunu 2,5 yaşındaki Yusuf Kaçmaz’ı ziyaret ederek, Beşiktaş’ın bir maçını izleme fırsatı sundu.

Van’ın Çaldıran ilçesine yaklaşık 30 kilometre mesafede bulunan Direkli Mahallesi’nde yaşayan Kerem ve Kamile Kaçmaz çiftinin çocukları Yusuf Kaçmaz’a işitme bozukluğu nedeniyle Ankara'da gerçekleştirilen ameliyatla biyonik kulak takıldı. Başarılı ameliyat sonrası biyonik kulak sayesinde sesleri duymaya başlayan minik Yusuf, futbola olan tutkusuyla da dikkatleri üzerine çekti.

Yusuf’un futbol tutkusunu öğrenen Van Beşiktaş Derneği ve Beşiktaş Çarşı Grubu üyeleri harekete geçti. Bunun üzerine Van’dan yola çıkan Dernek Başkanı Gani Acar ile dernek üyeleri, Yusuf’un evine giderek kendisine Beşiktaş forması, atkısı ve çeşitli oyuncaklar hediye etti. Dernek ve grup üyeleri, ziyaret sürprizinin ardından minik Yusuf ve ailesini İstanbul Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş maçına davet etti. Sürpriz teklif karşısında minik Yusuf’un ailesi büyük sevinç yaşadı.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Van Beşiktaşlar Derneği Başkanı Gani Acar, dernek olarak Yusuf’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. Yusuf’u ziyaret etmek amacıyla yaklaşık 200 kilometre mesafe kat ettiklerini dile getiren Acar, ziyaret esnasında Yusuf’a forma, atkı ve oyuncak hediye ettiklerini söyledi. Acar, gerçekleştirilen ziyaretle hem kendilerinin hem de minik Yusuf’un mutlu olduğunu kaydetti.

“Yusuf’un en büyük hayali Beşiktaş maçına gitmekti”

Minik Yusuf’un en büyük hayalinin Beşiktaş’ın maçına gitmek olduğunu dile getiren Dernek Başkan Yardımcısı Diyadin Behçet ise “Yusuf’un hayalini gerçekleştirmek için Van Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Çarşı Grubu ortaklaşa Yusuf’u bir maç için Vodafone Park’ta ağırlayacağız. Taraftar grubu ve dernek olarak Yusuf’un tüm masraflarını üstleneceğiz” diye konuştu.

Yılmaz Sönmez
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Sebat Gençlik 2. Ligde Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek "Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak." Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.