GÜNDEM - 02 Aralık 2013 Pazartesi 17:48

Bursa'da öğrenciler ameliyatta

A
A
A
Bursa'da öğrenciler ameliyatta

Hürriyet Tarım Meslek Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde, uygulamalı hayvan sağlığı ve bakımı eğitimi aldı.

Hürriyet Tarım Meslek Lisesi Hayvan Sağlığı Bölümü öğrencileri, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret ederek, uygulamalı hayvan sağlığı ve bakımı eğitimi aldı.

Tarım meslek Lisesi öğrencilerinin barınak ziyareti sırasında, otomobil çarpması sonucu arka ayağı kırılan ve vatandaşlar tarafından barınağa getirilen yavru köpek, veteriner hekimler tarafından ameliyata alındı. Barınağı ziyaret eden öğrenciler operasyonu heyecanla takip etti.

Hürriyet Tarım Meslek Lisesi Hayvan Sağlığı Bölümü öğrencilerine Barınak Müdürü Veteriner Hekim Aysu A. İlman tesisler hakkında bilgi verdi. Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni gezen 20 öğrenci, 3 grup eşliğinde ameliyathane, klinik ve barınak içindeki kedi villalarını gezerek, barınak hekimliği ve sokak hayvanlarının ıslahı hakkında bilgi aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir