DÜNYA - 18 Ocak 2023 Çarşamba 14:05

Camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı

A
A
A
Camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı

ABD'nin Washington eyaletinde aracıyla bir kahve dükkanına gelen şahıs, camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

ABD'nin Washington eyaletine bağlı Auburn kentinde bir kahve dükkanının güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücünün pencereden baristayı kaçırmaya çalıştığı görüldü. Baristanın para uzattığı sırada adamın, kadının bileğini tuttuğu ve yakalamak için kablo bağı kullandığı anlar kameraya yansıdı. Barista, adamın elinden kurtulmayı başarıp pencereyi kapattı. Saldırgan ise aracıyla olay yerinden uzaklaştı. Polis pazartesi günü yaşanan olayın ardından, kimliğini tespit ettiği saldırganı salı günü gözaltına aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi artık çalışıyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere kayıtsız kalmayarak, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yer alan Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi’nde bakım-onarım çalışması yaptı. Yeniden çalıştırılan yürüyen merdiven ve asansörler sonrasında vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi. Şehitler ve Gaziler Yaya Üst Geçidi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamir ettirilerek, vatandaşların kullanımına sunuldu. Sosyal medya üzerinden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e gelen talepler sonrasında başlatılan çalışma ile yürüyen merdivenler ve asansörler çalışır duruma getirildi. Çalışmanın tamamlanmasının ardından konuşan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Zeyrek’e teşekkür ettiler. Başkan Zeyrek de, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile, “Artık halkın sorunlarını dinleyen, çalışan, çabalayan bir belediye var. Manisa’mızı çok daha güzel günler bekliyor” dedi. Üst geçidi kullanan vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi. Üst geçidi kullanan vatandaşlardan biri olan Faruk Kansu, “Dün değil evvelsi gün Ferdi Başkanıma bir tweet attım. Anında buranın yapıldığını görebilmek beni o kadar mutlu etti ki. Doğru adreste olduğumuzun mutluluğunu ve sevincini yaşattı” dedi. “Canla ve başla sürekli bir çaba içerisindeyiz” Manisa Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdür Vekili Ferat Demirkaya ise, Günlük periyodik bakımlarımız, periyodik kontrollerimiz dışında. Trafik kontrol merkezinden sürekli burayı kontrol ediyoruz. Dolayısıyla hiç boş bırakmıyoruz. Canla ve başla buranın aktif kullanılabilmesi için sürekli bir çaba içerisindeyiz” dedi.
Rize Rize’de trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve 2 oğlu son yolculuğuna uğurlandı Rize’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve 2 oğlu toprağa verildi. Rize’den yola çıkarak Akçaabat’ta bulunan akrabalarının yanına kurban kesmeye giden aile Ümit Bal (41) idaresindeki 53 HC 293 plakalı araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürücünün eşi Gülcan Bal (40) ile çocukları Burak Bal (12), Mert Bal (16) ve Ziya Bal (5) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilerek yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne Gülcan Bal, Burak Bal ve Mert Bal burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Ümit Bal ve küçük oğlu Ziya Bal’ın tedavisi devam ediyor. Anne ve çocukları son yolculuğuna uğurlandı Kazada hayatını kaybeden anne Gülcan Bal ile oğulları Burak ve Mert Bal Rize’nin Pazar ilçesinde bugün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı cenazeye Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Madenli Belediye Başkanı Musatfa Çalışkan, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır ile çok sayıda aile yakını ve vatandaş katıldı. Cenaze Namazını Rize İl Müftüsü Naci Çakmak kıldırdı. Tabuta Pazarspor forması serildi Kazada hayatını kaybeden Burak Bal’ın takım arkadaşları, Pazasrposlu oyuncular ve kulüp yönetimi de cenaze törenine katıldı. Takım arkadaşları Burak’ın tabutunun üzerine Pazarspor’da giydiği formayı serdi. Burak’ın takım arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.