MAGAZİN - 13 Eylül 2011 Salı 13:40

Cansel Elçin, hayranlarıyla buluştu

A
A
A
Cansel Elçin, hayranlarıyla buluştu

Dizi ve sinema oyuncusu Cansel Elçin, memleketi Tire'de hayranlarıyla buluştu.

FATİH ŞAŞMAZ/İZMİR

Tire Belediyesi'nin organizasyonu çerçevesinde Tire'ye gelen ünlü sanatçı, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek tarafından misafir edildi. Ünlü sanatçıyı Tire ziyaretinde babası Nevzat Elçin, annesi Şennur Elçin ve kız arkadaşı Pınar Apaydın yalnız bırakmadı.

Tire Belediyesi Derekahve Tesislerinde kahvaltı yapan Cansel Elçin eşsiz manzara ve doğası ile ünlü Derekahve'ye hayran kaldığını belirtti. Cansel Elçin Tire'ye en son 5 yıl önce gelebildiğini ve çok az bir süre durduğunu söyleyerek; 'Tire, ben görmeyeli bayağı bir gelişme kat etmiş, hızla büyümüş tabii bunlarda belediye başkanımızın da payı çok büyük kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Memleketi Tire'ye bir yılı aşkın süredir beraber olduğu kız arkadaşı Pınar Apaydın ile birlikte gelen Cansel Elçin, anne ve babasıyla hasret giderdikten sonra ilçede hayranları ile bir araya geldi.

"Gönülçelen" dizisiyle Türk televizyon seyircisinin karşısına çıkan ve ATV'de gösterilen "Hatırla Sevgili" dizisiyle de bir anda şöhreti yakalayan Cansel Elçin, Tire Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon çerçevesinde "Orta Park" Kafeterya'da hayranlarıyla buluşup imzalı fotoğraf dağıttı. Ünlü oyuncu, kendisini görmeye gelen aşırı kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı. Zaman zaman izdihama neden olan hayranlarının karşısına annesi Şennur, babası Nevzat Elçin, ilkokul öğretmeni Kamuran Aşkın ve evlilik planları yaptığı kız arkadaşı Pınar Apaydın ile birlikte çıkan yakışıklı sanatçı, doğduğu yer olan Tire'de çok mutlu bir çocukluk dönemi geçirdikten sonra ailesiyle birlikte Fransa'ya yerleştiklerini anlattı. Ailesini görmek ve eski dostlarıyla hasret gidermek için Tire'ye geldiğini belirten Cansel Elçin, magazin basınında evlilik hazırlıkları yaptıkları yönünde haberler çıkan kız arkadaşı Pınar Apaydın'ı ailesiyle tanıştırdı.

Evlilik tarihi konusundan adeta ser verip sır vermeyen çift, bu yönde
sorulan ısrarlı soruları "Fazla özele girmeyelim" diyerek geçiştirdi. Şu sıralar "Yalancı Bahar" dizisiyle Türk televizyon seyircisinin kalbini fetheden sanatçı, "Dizinin senaryosu çok güzel. Büyük bir uyum yakaladığımız Fahriye Evcen ve diğer oyuncu arkadaşlarım ile çekimler çok eğlenceli geçiyor. Bol bol eğleniyoruz" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir