GÜNDEM - 01 Temmuz 2022 Cuma 12:30

Coca-Cola’dan yepyeni bir lezzet: 'Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition'

A
A
A
Coca-Cola’dan yepyeni bir lezzet: 'Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition'

Coca-Cola, tüm dünyada sınırlı sayıda üretilen yeni ürünü “Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition’ı” gerçekleştirdiği global lansmanla duyurdu.

Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello ile yapılan iş birliğinden doğan ”Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition” zero sugar seçeneği ile Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Yeni ürün, GRAMMY’ye aday gösterilen ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello’nun sanatçı kimliğinden ilham alınarak özel olarak tasarlandı. Ürün, Coca-Cola’nın bir sanatçıyla beraber ürettiği ilk içecek olma özelliğine sahip. Marshmello's Limited Edition Coca-Cola, ADB, Kanada, Brezilya, Meksika, İngiltere, İspanya ve Japonya ile aynı anda Türkiye’de de 1 Temmuz tarihinden itibaren satışına başlanacak.

Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello, “İş birliği yapmak benim için mükemmel bir tecrübeydi. Yepyeni bir aromaya sahip bu lezzetin içeriğini, benim en sevdiğim lezzetler oluşturuyor. Umarım hayranlarımda bu heyecan verici lezzeti benim kadar sever” dedi.

Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola, sanatçının en sevdiği tatlar olan çilek ve karpuzun harmanlanmış ferahlatıcı bir bileşimden oluşuyor.

The Coca-Cola Company Küresel Strateji Kıdemli Direktörü Oana Vlad, “Yeni ürünümüz için beklenmedik bir lezzet arayışındaydık. Marshmello ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de müzik ve Coca-Cola’yı biraraya getiren mükemmel bir karışım oldu. Ürünü tüketiciye sunmak ve hayranlarını Mello’nun dünyasına dalmaya davet etmek, markamız için heyecan verici bir adım” dedi.

Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition’ın lansmanı için 9 Temmuz’da tüm dünyada aynı anda Fortnite’ta oynanacak ve Twitch üzerinden yayınlanacak etkinlikte de ürün yer alacak. Marshmello’un hayranları da bu yayında benzersiz bir maceranın parçası olabilecek. Bu özel etkinlik sonrasında, 25 Temmuz’dan itibaren ise tüketiciler kutu üzerindeki QR kodu taratıp çevrimiçi merkezine bağlanabilecek, burada AI (Yapay Zekâ) teknolojisi sayesinde dinleyicilerin Marshmello’un son parçasını dinlerken hissettiği duyguları kişiselleştirilmiş bir dijital sanat eserine dönüştürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Fenerbahçe’de 6 değişiklik Fenerbahçe, son oynanan Galatasaray derbisi 11’ine göre Başakşehir maçına 6 değişiklik ile çıktı. Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde RAMS Başakşehir ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertlilerde, geçtiğimiz hafta Galatasaray ile oynanan derbide mücadele eden 11’den 6 değişikliğe gidildi. Teknik Sorumlu Zeki Murat Göle yönetimindeki takımda kırmızı kart cezalısı Ederson’un yerine kalede Mert Günok görev aldı. Milan Skriniar, Archie Brown, Matteo Guendouzi, Dorgeles Nene ve Sidiki Cherif’in yerine Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, İsmail Yüksek, Fred ve Anthony Musaba şans buldu. Fenerbahçe’nin 11’i Fenerbahçe mücadeleye; Mert Günok, Nelson Semedo, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Levent Mercan, N’Golo Kante, İsmail Yüksek, Fred, Musaba, Kerem Aktürkoğlu ve Talisca 11’i ile başladı. Sarı-lacivertlerde Tarık Çetin, Engin Can Biterge, Edson Alvarez, Yiğit Efe Demir, Milan Skriniar, Kamil Efe Üregen, Marco Asensio, Oğuz Aydın, Sidiki Cherif ve Alaettin Ekici ise yedek bekledi. Takımın başında Zeki Murat Göle çıktı Fenerbahçe’de Teknik Direktör Domenico Tedesco ile yolların ayrılmasından sonra kalan geçici olarak göreve getirilen Yardımcı Antrenör Zeki Murat Göle, turuncu-lacivertlilere karşı takımının başında maça çıktı. Göle bu sezon Gençlerbirliği, Antalyaspor ve Fatih Karagümrük maçlarından sonra 4. kez saha kenarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerde 5 eksik Derbide kırmızı kart gören Ederson ile birlikte sarı kart cezalıları Archie Brown, Matteo Guendouzi ve Mert Müldür kadroda yer almadı. Sakatlığı bulunan Dorgeles Nene de Başakşehir maç kadrosuna alınmadı. Eldiven Mert Günok’ta Fenerbahçe’de deneyimli kaleci Mert Günok, Başakşehir karşısında kaleyi devraldı. Ara transfer döneminde takıma katılan Mert, ilk kez 13 Mart tarihinde Fatih Karagümrük mücadelesinde 11’de başlarken, geçtiğimiz hafta da Ederson’un kırmızı kart görmesi sonrası 65. dakikada oyuna dahil oldu. Mert Günok, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 maçta 90 dakika kaleyi korudu. 37 yaşındaki kaleci, Beşiktaş formasıyla da bu sezon 8 maçta sahaya çıktı. Alvarez, 11 maç sonra kadroda Fenerbahçe’nin Meksikalı orta sahası Edson Alvarez, sakatlığını atlatarak takıma döndü. Kupada oynanan Erzurumspor FK maçının ardından sakatlanan ve sonraki süreçte ameliyat olan Alvarez, ligde 11 maç sonra kadroya girdi. Alvarez, bu sezon ligde 10’u ilk 11 olmak üzere maçta forma giydi. 18 yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet Fenerbahçe’nin Başakşehir ile oynadığı karşılaşma öncesinde kulüp yönetimi tarafından 18 yaş altı taraftarlara yönelik ücretsiz bilet tanımlaması yapıldı. Kanarya, bu sezon lig ve Avrupa kupalarında oynadığı tüm maçları dolu tribünlere oynarken, şampiyonluk iddiasının azalması nedeniyle bugün tribünler yarı yarıya boş kaldı.