KÜLTÜR SANAT - 21 Nisan 2022 Perşembe 15:36

Çocuklar 23 Nisan’da Retro Lunapark Çocuk Festivali’nde eğlenecek

A
A
A
Çocuklar 23 Nisan’da Retro Lunapark Çocuk Festivali’nde eğlenecek

22-23-24 Nisan’da Akasya Retro Lunapark Çocuk Festivali’nde, çocuklar için birbirinden eğlenceli dans gösterileri, atölyeler ve öğretici seminerler düzenlenecek.

Akasya Retro Lunapark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı üç günlük bir çocuk festivaliyle kutluyor. 22-23-24 Nisan’da üç gün süresince, Beslenme ve Diyet Uzmanı Fatmanur Koyuncu, 6-13 yaş çocuklarla, onlara ıspanağı sevdirecek ‘Temel Reis İksiri’ yapacak. Ardından ebeveynlere özel ‘Sağlıklı Beslenmeye Minik Adımlar Semineri’ gerçekleştirilecek. Berlinpet.co ile ebeveynlerin de çocuklarıyla birlikte katılacağı ‘Hayvan Sever Minik Eller ile Evcil Hayvanlara Özel Pupcakes Atölyesi’ gerçekleştirilecek ve Maddy Dans Kursu ile hocalar eşliğinde dans dersleri verilecek. Çekmeköy Sanat Atölyesi stantının yanına gelen bütün ziyaretçilerle Tafting Halı Dokuma yapılacak ve birlikte bir halı üretilecek.

22 Nisan’da Miniskop etkinliğiyle 7-13 yaş grubu çocuklarla bitki ekimi ve artırılmış gerçeklik atölyesi yapılacak. 22 ve 23 Nisan’da Flore Puella ve The Lof 7-13 yaş çocuklar için ‘Çiçekli Taç Atölyesi’ gerçekleştirecek. 22 ve 24 Nisan’da Çekmeköy Sanat Atölyesi ile Mandala Boyama, Yaprak Baskısı, Mini Halı Dokuma, Seramik ve Ponpon Yapımı atölyeleri yapılacak.

23 Nisan’da bu güne özel olarak, Altınsaçlıkız ile 4-7 yaş çocuklara Matematik ve Fen Atölyesi yapılacak. Çekmeköy Sanat Atölyesi ile Mandala Boyama, Kolaj ve Emoji Boyama; Miniskop ile Eğlenceli Bilim ve Sabun Üretimi atölyeleri gerçekleştirilecek. Aynı zamanda Maddy Dans Kursu ile düzenlenen derslere ek olarak tüm çocuklar 16:00’da Maddy Dans Show’unu izleyebilecek. 24 Nisan’da ise çocuklar Okulöncesi Ögretmeni Hilal Ögretmen ile Drama Zamanı ve Miniskop ile Elektrikli Böcek ve Mancınık Üretimi atölyelerine katılabilecek.

Tarihi Kanlıca Yoğurdu, Beyk&Granola Food, Fibula Yayıncılık, Carters, Wafflesweethouse, Miniskop, Çekmekoy Sanat Atölyesi, Maddy Dans Kursu, Flore Puella & The Lof Istanbul, Berlinpet.co, Artsheads, Babysch ustu, Alin Ahşap Diyarı ustu, Elem Atelier, Kiara Feel, Kitchen No:27, D’rose ve Balon Evi’nin katılacağı etkinlikler üç gün boyunca sürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Eda Erdem Dündar: "Bu yazı hepimiz heyecanla bekliyoruz, hedeflerimiz yüksek" A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, bu yazı heyecanla beklediklerini söyleyerek, hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri sahiplerini ödüllerini aldı. Tören öncesinde basın mensuplarına konuşan A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, "Çok keyifli bir gece olacağından hiç şüphe yok. Bugün burada tüm takım olarak bulunmaktan gerçekten keyif alıyoruz. Umarım herkes için keyifli bir akşam olur. Biz kadın sporcular olarak gerçekten ülkemizde ilgi ve alaka görüyoruz. Ben şahsım olarak konuşmam gerekirse uzun yıllar benim için öncelikli hedefimiz istikrar olmuştur. Oynadığım oyunu her zaman en iyi seviyede yapmaya çalışıyorum. Bunun karşılığını saha içinde ve saha dışında en iyi şekilde alıyorum. Yakın zamanda heykelim de dikildi. Çok mutlu ve mesudum. Benim için unutulmaz şeyler oluyor diyebilirim" şeklinde konuştu. Kariyerini ne kadar daha sürdüreceğinin sorulması üzerine deneyimli voleybolcu, "Öncelikle ben gerçekten voleybol oynamaktan büyük keyif alıyorum. Benim için oksijen ne kadar ihtiyaç ise voleybol da hayatımda o kadar önemli. Vücudum el verdikçe oynamak istiyorum. Kendime 40 yaşına kadar bir hedef koymuştum. Bakalım 40’a az kaldı. Hep birlikte göreceğiz" diye konuştu. "Bu yazı hepimiz heyecanla bekliyoruz" Yazı heyecanla beklediklerini vurgulayan Eda Erdem Dündar, "Önce FIVB Milletler Ligi daha sonra Paris Olimpiyat Oyunları var. Takım olarak çalışacağız. En iyi şekilde Paris’e gitmek istiyoruz. Öncesinde Milletler Ligi’nde seviyemizi görme şansımızı göreceğiz. Hedeflerimiz yüksek. Geçen yaz rüya gibi geçti. Bu sene de ülkemizi gururlandırmaya başarılarımızı devam ettirmek için her şeyi yapacağız. Hedef elbette madalya. Güzel bir yaz olacağına hepimiz yürekten inanıyoruz" ifadelerini kullandı.