VOLEYBOL - 22 Kasım 2022 Salı 13:20

Eczacıbaşı Dynavit, Galatasaray derbisine hazırlanıyor

A
A
A
Eczacıbaşı Dynavit, Galatasaray derbisine hazırlanıyor

Sultanlar Ligi 7. haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Eczacıbaşı Dynavit'te mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit, Galatasaray’ı konuk edecek. Lige iyi bir başlangıç yaparak üst üste 6 galibiyet alan turuncu beyazlılar, derbi hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla sürdürecek.
Derbi öncesi görüşlerini aktaran milli smaçör Hande Baladın, “Ligin üçüncü derbisini de evimizde, kendi taraftarımıza karşı oynayacağız. İyi bir galibiyet serisi yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak oldukça motiveyiz. Karşılaşacağımız her mücadeleyi kazanmak istiyoruz. Hedeflerimize doğru adım adım ilerlerken, kendi evimizde galip geleceğimize inanıyorum. Bütün taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Eczacıbaşı Dynavit - Galatasaray karşılaşması, 23 Kasım Çarşamba günü saat 17.00’de Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tunceli Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu Tunceli’de "sahte gönül ilişkileri" kurarak milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı belirlenen evli çift, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Edinilen bilgilere göre, evli ve iki çocuk babası S.G. (32) ile eşi İ.G. (31), kendilerini farklı isimler ve kamu personeli kimliğiyle tanıtarak mağdurlarla iletişime geçti. Şüphelilerin, evli ve çocuklu olduklarını gizleyerek çeşitli senaryolarla sahte gönül ilişkisi kurmak suretiyle mağdurları kandırdığı tespit edildi. Soruşturma sürecinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip, dijital inceleme ve mali analiz çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan incelemelerde, aralarında kamu personelinin de bulunduğu 6 mağdurdan elde edilen paraların, İ.G. tarafından eşi S.G.’nin banka hesaplarına aktarıldığı belirlendi. MASAK tarafından yapılan incelemelerde, S.G.’nin hesabına gelen paraların kripto para piyasası üzerinden aklanarak farklı hesaplara yönlendirildiği, şüphelilerin hesaplarında yaklaşık 7 milyon TL işlem hacmi oluştuğu tespit edildi. Delillerin tamamlanmasının ardından, JASAT ve KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde şüphelilerin Tunceli’deki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda İ.G. ve S.G. yakalanırken, iki ayrı adreste yapılan aramalarda 8 adet cep telefonu, 1 laptop, 1 tablet ve 4 adet SIM karta el konuldu. 1 kişi tutuklama Şüpheliler, "Nitelikli Dolandırıcılık" ve "Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerinin Aklanması" suçlarından adli makamlara sevk edildi. İ.G. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, S.G. hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.