VOLEYBOL - 26 Mart 2023 Pazar 17:22

Eczacıbaşı Dynavit, galibiyet serisini 21'e yükseltti

A
A
A
Eczacıbaşı Dynavit, galibiyet serisini 21'e yükseltti

Misli.com Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 25-21, 25-23, 19-25 ve 25-23‘lük setlerle 3-1 mağlup etti.

Sultanlar Ligi'nde Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini 3-1 mağlup etti. Parkeden zaferle ayrılan turuncu-beyazlılar, ligdeki galibiyet serisini 21’e yükseltti. Aldığı 20 sayıyla Hande Baladın ve 17 sayıyla Irina Voronkova galibiyette önemli rol oynadı.

Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran milli pasör Elif Şahin, “Bugün Aydın’a karşı evimizde, kendi taraftarımızın önünde önemli bir galibiyete imza attık. Hem Avrupa’da hem de ligde oldukça yoğun ve zorlu bir fikstürden geçiyoruz. Bu yoğun maç takvimine rağmen hem ligde hem de CEV Şampiyonlar Ligi’nde haftayı yenilgisiz şekilde geride bıraktığımız için çok mutluyuz. İki kulvarda da galibiyet serimize devam ederek oynayacağımız bütün karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Salon: Eczacıbaşı

Hakemler: Caner Çildir, Onur Coşkun

Eczacıbaşı Dynavit: Elif, Voronkova, Yasemin, Fabris, Hande, Beyza, Simge (L), Aybüke (L), Yaprak, Jack-Kısal
Aydın BŞB. Spor: İdil Naz, Özge Nur, Aslıhan, Loda, Planinsec, Nicoletti, Selin (L), Özlem (L), Merve Nur, Fatma

Setler: 25-21, 25-23,19-25, 25-23

Süre: 119 dakika (27, 30, 29, 33)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Söğütspor’da Savaş Akgün dönemi başladı Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Söğütspor’da teknik direktörlük görevine Savaş Akgün getirildi. BAL 5. Grup mücadele eden Söğütspor, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Burak Horsaoğlu, yardımcı antrenör Serkan Erdem, Osman Zafer ve masör Yılmaz Kamaoğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında teknik direktörlük görevine Savaş Akgün getirildi. Kulüp binamızda düzenlenen imza törenine, Söğütspor Kulübü Başkanı Halil Güzel ve Futbol Şube Sorumlusu Erol Uçar katıldı. Teknik direktör Savaş Akgün’e ‘hoş geldiniz’ diyerek konuşmasına başlayan Başkan Halil Güzel "Hocamızın imzasıyla bugün yeni bir sayfa açıyoruz. Savaş hocamızla birlikte bundan sonra iyi bir ivme yakalayacağız. Söğüt Spor yönetim kurulu olarak biz elimizden gelen tüm çabaları gösteriyoruz. Şehir olarak yeniden kenetlenmemiz ve geçmiş yıllarda olduğu gibi tribünlerimizi doldurmamız gerekiyor. Bunu da hep beraber yapacağız. Hocamızın şu an verdiği enerji inşallah bizi daha yukarılara çıkartacak. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Hocamıza tekrar ‘Hoş geldiniz’ der ve başarılar dilerken; yollarımızı ayırdığımız Burak Horsaoğlu ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. "Güzel bir dönem olacağını hissediyorum" Savaş Akgün ise kendisine yapılan sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: "Söğüt’e geldiğimde çok iyi karşılandım. Benim için şehrimizin desteğini hissetmek çok önemli. Çünkü bu takımın gerçek sahipleri Söğütspor taraftarları. O yüzden bana bu görevi layık gören sayın Başkanımız Halil Güzel ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Açıkçası Söğütspor’a gelirken çok fazla düşünmedim. Bu teklifi aldığımda çok mutlu oldum. Bundan sonraki tek amacım; Söğütspor için ekibimle beraber vücudumda, benliğimde, kalbimde, aklımda ne varsa onları Söğütspor için vermek. Güzel bir dönem olacağını hissediyorum. Açıkçası sabırsızım, heyecanlıyım, gururluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum."