Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Edu Dracena, ülkesinden yayın yapan internet sitesi 'Papo de Bola'ya verdiği bir röportajdan alıntı yapılarak, "2010'da Fenerbahçe'den ayrılacağım" ibaresiyle Türk basınında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Edu, "Ben Papo de Bola'ya verdiğim demeçte, sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim" dedi. Brezilyalı oyuncu Edu Dracena, hakkında Türk basınında çıkan, Fenerbahçe'yle olan sözleşmesinin biteceği 2010 yılında Fenerbahçe'den ayrılacağı ve futbol hayatına İtalya, İspanya veya İngiltere liginde devam edeceği şeklindeki haberler üzerine, kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaptı.
Türkiye'de çıkan haberlerin Papo de Bola'ya verdiği röportaja dayandırıldığını belirten Edu, "Evet adı geçen internet sitesiyle bir röportaj yaptım. Ancak Ben Papo de Bola'ya verdiğim röportajda sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim. Ayrıca sitede yayınlanan haberde de bu anlama gelecek ifadeler yer almıyor. Oraya, sadece profesyonel futbolcu olduğumu, Fenerbahçe'yle 2010 yılına kadar sözleşmem bulunduğunu, sözleşmemin bitiş tarihinde Fenerbahçe beni istemezse, o durumda Fenerbahçe'den ve Türkiye'den ayrılabileceğimi söyledim. Bunlar da son derece normal açıklamalar. Ancak bu sözler Türkiye'de yayın yapan gazete ve televizyonlarda başka şekilde yorumlandı. Ben hiçbir zaman kesin bir dille sözleşmem bitince Fenerbahçe'den ayrılacağım demedim. Bunu zaten zaman gösterecek. Ben Fenerbahçe'den de Türkiye'den de memnunum. Ancak kulübüm beni istemezse, tabii ki de futbol hayatımı başka yerde sürdüreceğim. Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun bunu böyle bilmesini istiyorum" dedi.
İSTANBUL - İHA








